реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 3 » Процес передачі футбольного клубу "Десна" гальмується
20:21
Процес передачі футбольного клубу "Десна" гальмується
Процес передачі футбольного клубу На даний час процес передачі футбольного клубу "Десна" ні на крок не зрушився.
Про це повідомили заступник міського голови Оксана Тунік-Фриз.
За її словами, за два місяці почнеться Чемпіонат України, однак права на участь у ньому новій команді від ПФК "Десна-Партнер" не передані.
Тому за підписом Чернігівського міського голови Олександра Соколова направлені листи до президентів Федерації футболу України та Професіональної футбольної ліги щодо сприяння у прискоренні цього процесу.

Текст листа

Президенту Федерації футболу України
Суркісу Г.М.
Президенту ПФЛ України
Сироті С.А.

Щодо передачі права на участь у Чемпіонаті України

На загальних зборах учасників Товариства з обмеженою відповідальністю „Професійний футбольний клуб „Десна-Партнер” прийнято рішення про передачу прав та обов'язків учасника змагань серед команд Професіональних клубів, які належать футбольному клубу „Десна”, Чернігівській міській раді або іншому суб'єкту господарювання, запропонованому Чернігівською міською радою.

Про своє рішення клуб повідомив міську раду, надіславши листа від 26.12.2008 року №200, копію протоколу №10 загальних зборів учасників ТОВ „ПФК „Десна-Партнер” та зразок письмової заяви про виключення з ПФЛ (копії додаються).

Чернігівська міська рада запропонувала ТОВ „ПФК „Десна-Партнер” передати свої права та обов'язки учасника Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги України сезону 2008/2009 р.р. у першій лізі приватному підприємству „Футбольний клуб „Десна”.

З метою подальшого належного розвитку професіонального футболу в місті Чернігові, Чернігівській області та своєчасній підготовці новоствореної команди до виступів у змаганнях, просимо Вашого сприяння у прискоренні процесу передачі прав та обов'язків ТОВ „ПФК „Десна-Партнер”, учасника Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги України сезону 2008/2009 р.р. у першій лізі, приватному підприємству „Футбольний клуб „Десна”.

З повагою міський голова О.В. Соколов



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1502 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar