реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 6 » Вперше пройде відкритий чемпіонат Чернігова з сучасної хореографії "НОВЕ ПОКОЛІННЯ – 2009"
20:37
Вперше пройде відкритий чемпіонат Чернігова з сучасної хореографії "НОВЕ ПОКОЛІННЯ – 2009"
Вперше пройде відкритий чемпіонат Чернігова з сучасної хореографії 8 лютого вперше пройде відкритий чемпіонат Чернігова з сучасної хореографії "НОВЕ ПОКОЛІННЯ – 2009".
Про його проведення під час прес-конференції розповіли організатори чемпіонату: Оксана Тунік-Фриз – заступник Чернігівського міського голови з гуманітарних питань та Наталія Хольченкова – директор школи сучасного танцю і брейк-дансу "Альянс".
Як повідомила Н.Хольченкова, основна мета чемпіонату – популяризація здорового й активного способу життя через розвиток дитячої та юнацької танцювальної творчості. З її слів, ідея проведення конкурсу сучасної хореографії виникла давно. "У Чернігові найбільше колективів займаються саме сучасною хореографією. Щоб вивчити цей досвід, а також створити конкурентне середовище, ми проводимо відкритий чемпіонат міста, де крім чернігівців братимуть участь колективи з інших міст країни", - сказала вона. Заявки на участь у відкритому чемпіонаті подали майже 20 колективів, половина яких із Чернігова, інші – з Чернігівської і Сумської областей, м. Києва.
Також Н.Хольченкова розповіла про умови змагань. Зокрема, колективи оцінюватимуть у двох основних номінаціях – сучасна естрадна хореографія (естрада, модерн, джаз, контемпорарі, фолк) та сучасна спортивна хореографія (хіп-хоп, RnB, брейк-данс, стріт-денс) і чотирьох вікових номінаціях. Журі враховуватиме художній рівень постановки, режисуру танцю, техніку виконання та оригінальність танцю, відповідність костюмів, музики хореографії. До речі, очолює журі керівник театру танцю "My way", член журі телевізійного проекту "Танцюють всі!" Олександр Бобик.
На Чемпіонаті міста з сучасної хореографії вперше буде презентовано номінацію "Соло фрістайл" (вільний стиль), у якій змагатимуться лише чернігівські танцюристи. За підсумками змагання у цій номінації буде присвоєно звання "Чемпіон Чернігова з сучасної хореографії".
О.Тунік-Фриз висловила переконання, що відкритий чемпіонат стане традиційним для міста. "У нас є чималий досвід проведення танцювального фестивалю "Терпсихора скликає друзів. Вважаю, чемпіонат з сучасної хореографії стане не менш яскравим дійством", - зазначила вона.

Ірина Синельник



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1308 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar