реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 8 » Крадіжка з магазину в Іванівці
12:54
Крадіжка з магазину в Іванівці
Крадіжка з магазину в Іванівці 19 січня, якраз на Водохреща, до чергової частини Чернігівського райвідділу міліції надійшло повідомлення з Іванівки про крадіжку з магазину.
На місце події негайно виїхала слідчо - оперативна група, яку очолив начальник райвідділу Сергій Бондар. Завдяки професіональним діям міліціонерів ця крадіжка була розкрита.
Микола (імена змінено) з батьками та співмешканкою живуть разом. 31-річний чоловік вже встиг пройти не один тюремний університет, бо має декілька судимостей. Того дня він добряче відсвяткував Водохреща з друзями. Після горілочки парубку захотілося "відполіруватися" пивом, а де ж його взяти, як не в магазині? Попрямував туди, але було вже запізно, і всі магазини зачинені. Микола чекати до ранку не захотів. Недовго думаючи, чолов'яга зламав замок і проник всередину. В магазині взяв кілька пляшок пива та сухариків і рушив "на вихід". Але, проходячи повз підсобку, його увагу привернули двері цього приміщення - вони виявились не замкнені. Як же не зайти в особистий потаємний куточок працівника торгівлі.
Зайшов, подивитися - і остовпів від подиву і радості: на столі стояла картонна коробка з грошима. "Оце я вдало зайшов!" - подумав хлопець і, поклавши до кишені майже чотири тисячі гривень, задоволений собою, пішов додому. А вдосвіта, коли ще всі спали, Микола гайнув до міста - прибарахлитися
На «Привокзальному» ринку прикупив собі модну одежину, не залишив без подарунків і свою співмешканку. Купив ще сяких-таких ласощів і вирушив у зворотну дорогу. Але яке ж було його розчарування, коли в його хаті його зустріла не радісна співмешканка, а люди у формі, і з "браслетами", які там же йому і приміряли.

Наразі зловмисник затриманий, стосовно нього порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Звичайно ж, суд врахує його попередні "заслуги" перед Законом. А поки, що ведеться слідство. Але правоохоронці досі не можуть збагнути логіки підприємця, що наче спокушаючи долю, поклав готівку прямо до картонного ящика, не замкнувши, при цьому, дверей підсобного приміщення.

Джерело: УМВС України в Чернігівській області, http://kop.gov.ua



Категорія: Кримінал | Переглядів: 1372 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar