реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 13 » Політичне рейдерство: хто і чому хоче захопити владу в міській організації «Батьківщини»
18:03
Політичне рейдерство: хто і чому хоче захопити владу в міській організації «Батьківщини»
Політичне рейдерство: хто і чому хоче захопити владу в міській організації «Батьківщини» Це питання під час прес-конференції пояснювали члени бюро міської організації, депутати Чернігівської міської ради Світлана Глущенок, В’ячеслав Лебідь та Ігор Льодовий.
Як заявила Світлана Глущенок, явище рейдерства торкнулося і політичних партій. Йдеться про зміну керівництва в міській партійній організації „Батьківщина”. Так 12 лютого відбулася партійна конференція, під час якої головою міської організації була обрана Наталія Сущенко. Пані Глущенок, як член бюро міської організації, розцінює цю конференцію як рейдерську.
Світлана Сергіївна пояснила, що зараз міська організація налічує 2 497 членів, з яких створено 124 первинні партійні організації. Саме з них і мали б висуватися делегати на конференцію, які обиратимуть нове керівництво. Натомість керівництво обласної партійної організації партії „Батьківщина” терміново приймає в лави „Батьківщини” 70 нових членів, на базі яких створюються 23 первинні партійні організації. І на конференцію запрошуються делегати саме від цих новостворених первичок, котрі і вибирають нового керівника парторганізації.
Пані Глущенок обурена тим, що міська організація, яка налічує 2,5 тисячі членів опинилась осторонь виборчого процесу. Натомість призначена людина, яка має до партії „лише формальне відношення”. „Я не захищаю себе, - наголосила Світлана Сергіївна. – Я не борюся за посаду – я мала їх достатньо в своєму житті. Я борюся за авторитет партії, який ми з моїми колегами по організації створювали протягом багатьох років”.
Також Світлана Глущенок повідомила про те, що їй погрожують. Коли вона збиралась на прес-конференцію, їй зателефонували і обіцяли „похоронити, якщо вона дасть цю прес-конференцію”. Світлана Сергіївна заявила, що подібні погрози її не лякають. Міська партійна організація „Батьківщина” готує звернення до лідера партії Юлії Тимошенко. „Ми сподіваємось на справедливе рішення та розв’язання ситуації, яка склалася в міському осередку”, - сказала Світлана Глущенок на завершення.

Оксана Клименко



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1382 | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar