реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 22 » Втретє школярі з Бахмача виграють путівку на фінал проекту «Біола – Ігри Чемпіонів»
20:07
Втретє школярі з Бахмача виграють путівку на фінал проекту «Біола – Ігри Чемпіонів»
Втретє школярі з Бахмача виграють путівку на фінал проекту «Біола – Ігри Чемпіонів» Вже третій рік поспіль, під девізом «Будь першим!», стартують обласні відбірні етапи національного шкільного руху «Біола – Ігри Чемпіонів». Організатор наймасовішого дитячого спортивного проекту - ТМ «Біола».
19 лютого настала черга Чернігова, вже сьомого, за рахунком, регіону. Цього разу за звання чемпіона обласного туру та путівку на фінальну частину в МДЦ «Артек» боролася рекордна кількість шкільних команд – 35!
34 команди, що прибули на відбірний тур з усієї області, склали серйозну конкуренцію фаворитам змагань, чемпіонам відбірних турів та срібним призерам фінальної частини проекту «Біола – Ігри Чемпіонів» в 2007 та 2008 роках – СШ №5 з міста Бахмач. Однак, школярі з м. Бахмач упевнено випередили всіх, спочатку в кваліфікаційному раунді, а потім й у фінальній частині відбірного етапу, та, вже втретє, стали чемпіонами Чернігівського відбірного тура!
У фінальній частині програми відбірного етапу місця розподілено наступним чином:
1 місце – СШ №5 м. Бахмач (керівник – Іванько Юрій Борисович)
2 місце – СШ №21 м. Чернигів (керівник – Голуб Раїса Іванівна)
3 місце – СШ №9 м. Прилуки (керівник – Степаненко Галина Анатоліївна)
4 місце – СШ №15 м. Ніжин (керівник – Шмаровоз Сергій Петрович)
Всі команди достойно змагалися за право представляти свою область у фінальній частині Всеукраїнського шкільного руху «Біола – Ігри Чемпіонів» в МДЦ «Артек»!
В залі стояла святкова атмосфера, пристрасні вболівальники на трибунах активно вигукували різноманітні лозунги на підтримку своїх улюблених команд. Протягом змагань дітей підтримувала та надихала на успіхи багаторазова призерка Чемпіонатів світу та Європи з біатлону, учасниця Олімпійських Ігор в Турині – Ніна Леміш, з рук якої і були нагороджені щасливі переможці цих змагань.
Таким чином, до шести команд, що вже вийшли до фіналу, додалася сьома – від Чернігівської області. Попереду ще 15 обласних етапів, де учні 5-10-х класів загальноосвітніх шкіл з різних куточків України змагатимуться на яскравих надувних конструкціях за титул чемпіона своєї області.
Наступний відбірний етап наймасовішого шкільного проекту «Біола – Ігри Чемпіонів» пройде в Одесі. 22 лютого о 12:00 в Легкоатлетичному манежі за адресою: пр. Шевченка, 31, зберуться найбільш цілеспрямовані школярі з усіх куточків Одеської області.

Національний шкільний рух проходить під патронатом Президента України. Організаторами спортивних змагань "Біола - Ігри Чемпіонів" виступають Міністерство сім'ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Всеукраїнський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх", обласні та міські управління, за підтримки НОК України.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1301 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar