реклама партнерів:
Головна » 2009 » Лютий » 24 » Пальне аграріям за пільговими цінами
22:24
Пальне аграріям за пільговими цінами
Пальне аграріям за пільговими цінами Аграрії Чернігівщини отримають бензин та дизельне пальне для проведення весняно-польових робіт за пільговими цінами.
З урахування доставки паливо коштуватиме в середньому на гривню за літр дешевше, ніж на ринку: дизельне пальне - 3 гривні 85 копійок за літр, бензин А-80 - 3 гривні 15 копійок за літр.
Пільгове пальне постачатимуть із вітчизняних нафтопереробних підприємств на дві нафтобази в області - в Чернігові та Ніжинському районі (станція Лосинівка). Ніжинська нафтобаза обслуговуватиме аграріїв південних районів, а чернігівська - північних.
Для отримання пільгового пального сільгоспвиробники мають попередньо подати заявки до управлінь агропромислового розвитку своїх районів аби бути включеними до розподілу.
За рахунок пільгового пального потреба аграріїв області на посівну в бензині буде закрита на 70%, а потреба у дизельному пальному - майже на п’яту частину. На думку експертів, такий захід уряду дозволить стримати зростання цін на паливо, яке щороку спостерігається саме перед початком весняно-польових робіт.

Про це повідомили в прес-службі головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1386 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar