реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 30 » 269 млн грн складає заборгованість по пільгам і субсидіям по місту Чернігову
20:09
269 млн грн складає заборгованість по пільгам і субсидіям по місту Чернігову
269 млн грн складає заборгованість по пільгам і субсидіям по місту Чернігову Сьогодні на ранковій нараді в Чернігівській міський раді гостре питання заборгованості виплат по субсидіям підняв начальник управління житлово-комунального господарства міськради Ярослав Куц.

Через зміну порядку відшкодування пільг та субсидій казначейство не може проводити перерахування компенсацій за 2017 рік на рахунки підприємствам-надавачам послуг. Через недоотримання коштів підприємства не можуть виконувати зобов'язання вже за своїми господарськими договорами, в свою чергу, це призводить до того, що організації несуть збитки через застосування до них штрафних санкцій.

Загальна заборгованість по пільгам і субсидіям по місту Чернігову на 1 січня 2018 року складає 269 млн грн. Про це повідомила начальник фінансового управління Чернігівської міської ради Олена Лисенко.

Начальник Управління Державної казначейської служби України у місті Чернігові Чернігівської області Віктор Пустовіт пояснив, що виплати заборгованої компенсації по субсидіям, утвореної до 1 січня, заблоковані наказом Міністерства фінансів від 4 січня поточного року № 1 і можуть бути поновлені тільки після відповідного рішення Мінфіну. Виплати по субсидіям, що нараховані після 1 січня поточного року, проводяться.

Міський голова Владислав Атрошенко дав розпорядження про підготовку звернення Чернігівської міської ради до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана щодо проблемних питань фінансування пільг та житлових субсидій населенню.

За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 722 | Теги: Чернігів, субсидії, пільги | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar