реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Антошин про себе і про Громадську раду
21:20
Антошин про себе і про Громадську раду
Антошин про себе і про Громадську раду Останнім часом багато галасу викликає ситуація навколо новообраного голови Громадської ради при облдержадміністрації Вадима Антошина. Частина членів дорадчого органу вимагає його відставки з посади і навіть виходу зі складу ради. Щоб прояснити ситуацію, що склалася, Вадим Антошин зустрівся з журналістами.
Проте роз’яснень журналісти так і не отримали. Вадим Антошин розповів, що на адресу Громадської ради надійшов лист за підписом деяких її учасників, зокрема Олександра Бея, з повідомленням про відкликання його як представника від «Форуму порятунку Чернігова» та вимогою припинити повноваження голови дорадчого органу. Вадим Антошин вважає цей факт ще одним підтвердженням того, що він не має жодного відношення до недавній подій в обласній раді, коли добиватися зустрічі з її головою туди прийшли люди в балаклавах (так звані «зелені чоловічки»). Впевнений – став об’єктом провокацій. Та хто їх організовує – не сказав.

На прес-конференції були присутні й представники Громадської ради, які вимагали пояснити, чому відмінили її засідання. На це пан Антошин відповів, що переважна більшість членів ради ще не визначилась з участю у комітетах, до деяких з них нема навіть жодної заявки.
Тому Вадим Антошин закликав членів Громадської ради якомога швидше визначитися з комітетами та їх керівниками, щоб нарешті розпочати плідну роботу.

За матеріалами: Сіверцентр



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1150 | Теги: Громадська рада при ОДА, Антошин Вадим, балаклави | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar