реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 7 » Авторські пісні сільської поетеси Ірини Хоменко з Радомки Холминської ОТГ звучатимуть по радіо
20:10
Авторські пісні сільської поетеси Ірини Хоменко з Радомки Холминської ОТГ звучатимуть по радіо
Авторські пісні сільської поетеси Ірини Хоменко з Радомки Холминської ОТГ звучатимуть по радіо У суботу, 7 вересня, о 20.10 у передачі «Радіосцена» на українському радіо «Чернігівська хвиля», а також у повторі — 8 вересня о 17.10 — звучатимуть пісні нашої землячки Ірини Хоменко з с. Радомки Холминської ОТГ.
Як сільчани потрапили на радіо? — дізнавалися кореспонденти susidy.city

Ірина Хоменко взяла участь у другому сезоні музичного проекту «Радіосцена», презентувала свої пісні як автор і виконавиця.

— Почула оголошення на телеканалі UA: Чернігів і вирішила зробити заявку на участь, — розповіла Ірина Хоменко. — Ознайомившись з умовами конкурсу, надіслала своє відео з піснями. Згодом мені подзвонив один з кураторів проекту Андрій Соколов і запросив у студію для запису.

Професійний запис двох пісень — «Українська земля» і «Чепурушка» — здійснили 12 серпня у Чернігові в радіостудії разом зі співучою односельчанкою Надією Бондаренко і викладачем Холминської філії Корюківської школи мистецтв, баяністом Олегом Дорошком.

Поїздку талановитої трійці до м. Чернігова підтримала матеріально Холминська селищна рада, за артисти дуже вдячні голові селищної ради Олександру Шевчику.

— Щаслива, що здійснилася моя мрія презентувати свої пісні широкому колу слухачів! — радіє сільська поетеса. — Усіх, хто любить українську пісню, запрошую також до перегляду нашого запису у YouTube та ФБ-сторінці «Чернігівської хвилі».

Другий сезон музичного проекту «Радіосцена» UA: Українське радіо «Чернігівська хвиля» та телеканал UA: Чернігів розпочали 1 червня. У ньому місцеві виконавці Чернігівщини мають шанс розказати про себе і презентувати свою авторську музику.





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1061 | Теги: Ірини Хоменко, Холминська ОТГ, пісні | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar