реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 12 » Багатоквартирний будинок у Куликівці скоро обживуть
19:41
Багатоквартирний будинок у Куликівці скоро обживуть
Багатоквартирний будинок у Куликівці скоро обживуть За рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток регіону буде проведено низку ремонтних робіт, зокрема ремонт даху, житлового будинку у селищі Куликівка.

— На ці потреби планують виділити близько 1,5 мільйона гривень. Таким чином будинок цьогоріч можна буде здати в експлуатацію, — повідомив перший заступник голови ОДА Леонід Сахневич під час робочої поїздки до району.

Також він зазначив, що буде створено комісію з передачі цієї п’ятиповерхівки у територіальну власність селища (на разі це власність ДСНС України). До неї входитимуть представники Управління капітального будівництва ОДА.

Варто зауважити, що будівлю було введено в експлуатацію у 2008 році. Проте, за час проведення судових спорів із забудовником житлові квартири не були заселені. Будинок не опалювався, що і призвело до значних збитків. Зокрема: практично зруйнована м’яка покрівля даху, спостерігається протікання від п’ятого поверху до підвалу, мають видимі пошкодження стояки зливної каналізації, стіни уражені грибком, міжкімнатні двері деформовані і потребують заміни.

За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства,
регіонального розвитку ОДА




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 896 | Теги: Куликівка, будинок | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar