реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 6 » Батальйон "Чернігів" знов вирушив на Донбас
15:53
Батальйон "Чернігів" знов вирушив на Донбас
Батальйон Після майже тримісячної перерви, бійці міліцейського спецбатальйону «Чернігів» знову вирушили в зону АТО, захищати суверенітет та територіальну цілісність України.
Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Пів сотні бійців під командуванням тимчасово виконуючого обов’язки командира загону Миколи Масляного цього разу вирушили вже в Донецьку область, в місто Курахове. Там правоохоронці з Придесення будуть виконувати завдання з охорони громадського порядку, охороняти стратегічні об’єкти, чергувати на блокпостах, здійснюючи пропускний режим людей та вантажів, боротися з диверсійно-розвідувальними групами терористів та виявляти їх посібників на підконтрольній українській владі території.

Напутнє слово спецпризначенцям перед від’їздом в зону АТО виголосив тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника Управління - начальник управління громадської безпеки УМВС полковник міліції Олександр Селіверстов. Головними вимогами керівництва є дотримання військової дисципліни, ні на хвилину не втрачати пильності та обережності і повернутися додому живими і неушкодженими.

Більшість співробітників у складі батальйону — досвідчені правоохоронці, які не вперше їдуть у відрядження на Донбас. Вони вже мають досвід і вогневих сутичок з терористами, і налагодження контакту з місцевим населенням. Бійці зізнаються, що за три місяці перебування в Чернігові, не зважаючи на неспокійні будні виборчої кампанії та інші досить складні завдання з охорони громадського порядку, вже трохи занудьгували у мирному і спокійному Чернігові. Тому хоч і хвилюються, але їдуть в хорошому настрої і доброму гуморі, адже настрій —запорука успіху будь-якої справи. Тож чернігівські міліціонери налаштовані по-бойовому й впевнені у своїх силах.

Провести бійців на Схід прийшли колеги, друзі та рідні міліціонерів. Журналісти могли на власні очі переконатися, що правоохоронці повністю забезпечені харчами, обмундируванням, засобами захисту та озброєнням.

Родичі, друзі та побратими чернігівських міліціонерів побажали бійцям гідно виконати свій обов’язок і повернутися додому живими та здоровими.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1271 | Теги: батальйон «Чернігів», АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar