реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 7 » Бухгалтер Остерської лікарні оголосила голодування через невиплату зарплати
08:05
Бухгалтер Остерської лікарні оголосила голодування через невиплату зарплати
Бухгалтер Остерської лікарні оголосила голодування через невиплату зарплати Бухгалтер Остерської міської лікарні на Чернігівщині оголосила голодування через затримки з виплатою зарплати.

Мама двох дошкільнят Людмила Жир вийшла на голодний протест – від квітня вона не отримує заробітну плату. Відколи нею почала опікуватися громада, зарплату медикам та персоналу перестали платити взагалі. Величезні суми заборгували за комуналку, енергетики вже погрожують знеструмити лікарню, а персонал більше не вірить обіцянкам і звільняється.

Людмила Жир голодування оголосила, бо від весни на зарплатну картку отримала лише один платіж – 200 гривень.

“Маю попередження щодо відключенню електроенергії, борги за садок. Не можу оформити ніякої соціальної допомоги, бо в мене ж типу є ця віртуально нарахована зарплата. Я не буду їсти, я п’ю лише воду”, – говорить жінка.

10 медиків уже поклали заяви на звільнення, і це лише за один місяць. Борг із зарплатні виріс до 1,7 млн грн. Кілька місяців не платили за воду та електроенергію.

“Прийшли вчора, які до 8 числа повинні нам відключити електроенергію, і все… Лікарня припиняє існувати повністю. Анастезіолог пішов, медсестри з терапевтичного, неврологічного – повтікали працювати в Київ”, – каже заступник головного лікаря Остерської міської лікарні Анатолій Мінченко.

Джерело: Нежатин



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 837 | Теги: зарплата, Остерська лікарня, голодування | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar