реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 20 » Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: 9 тур
20:11
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: 9 тур
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: 9 тур Перша ліга чемпіонату Чернігова з міні-футболу виходить на фінішну пряму – у розпалі матчі останнього туру. У двох групах команди з’ясовують четвірку кращих, яка має продовжити боротьбу в плей-офф.

Вища ліга.
Відбувся один матч.
Ніка – Кураж 5:6

«Кураж» швидко відкрив рахунок, хоча в цілому гра була доволі рівною. «Ніка» гідно відповідала (відзначимо хет-трик Артура Твердовського – напевно, кращого гравця матчу). Та все ж везіння було на боці «Куража», якому раз по раз вдавалося реалізовувати свої моменти.

Перша ліга.
Група А
----------------
Гамма – Холдинг-2 0:4
Кіт і Пес – Максимум 8:3
Максимум – Красний Міст 4:7

«Гамма» і «Холдинг-2» – давні і принципові суперники змагань з дворового футболу. Тож вмотивованість гравців була на належному рівні. Рахунок на табло довго залишався 0:0. Команди хоч і мали вдосталь моментів, але на дуже високому рівні діяли воротарі – Павло Циквас і Роман Шурупов. Відкрити рахунок вдалося «Холдингу-2», після чого «Гамма», змушена відіграватися, почала грати з п'ятим польовим гравцем. Однак це лише погіршила ситуацію – 0:4.
«Максимум» не впорався з грою в обороні. Команда мала хороші шанси в атаці, однак підвела реалізація моментів. Тож 3:8 на користь «Кіт і Пес», при загалом рівній грі суперників.
Наступного дня «Максимум» поступився ще й лідеру. Дві поспіль невдачі залишили колектив лише шостим. На сьогодні відомі вже три команди, що забезпечили собі місце в плей-офф. А за четверту позицію мають шанси поборотися «Будіндустрія» і «Гамма», хоча лише диво зможе завадити «Будіндустрії» здолати в останньому матчі одного з аутсайдерів.



Матчі, що залишилися:
21 лютого
Гамма – Гурру
Будіндустрія – Буревісник
22 лютого
Нива – Холдинг-2

Група Б
-------------
Зернопром – Удар 4:4
Обленерго – ЧНТУ 3:6
Удар – Холдинг 4:3

Перша четвірка визначилася достроково, що стало наслідком сенсаційної перемоги «Удару» над «Холдингом».
Двома днями раніше «Удар» вдало розпочав гру із «Зернопромом» і швидко відкрив рахунок (1:0 після першого тайму). Та, певно, бойовий настрій тренера команди з Анисова дав свої плоди і по перерві за якусь хвилину «Зернопром» забиває тричі поспіль – 1:3. Надалі команди обмінялися забитими м’ячами (2:4), та все ж наприкінці матчу «Удар» зумів врятуватися – останній м’яч затріпотів у сітці всього за дві секунди до сирени (зі штрафного відзначився Владислав Грабар). Анисівцям цього вистачило для гарантування місця в першій четвірці. А ось суперник опинився у скрутному становищі: «Кера» напевне здолає «Ластівку» і матиме 15 очок. Тоді як в «Удара» остання гра з «Холдингом» – тим самим, що не просто лідирує, а не втратив жодного очка.
Тоді ж «технологи» без особливих проблем розібралися з «Обленерго». Після першого тайму тримався нічийний рахунок (2:2), проте надалі дався взнаки більш високий клас «студентів» – 6:3.
Ну а вчора «ударівці» таки створили сенсацію, здобувши таку важку і бажану перемогу над «Холдингом». Вже на 3-й хвилині «Удар» програвав 0:2 – «дубль» на рахунку Дмитра Олійника. Однак хлопці не знітилися і стараннями Дмитра Гужви та Олександра Нємцова команди пішли на відпочинок за рівного рахунку – 2:2. Ледь поновилася гра, як Євген Горовий, граючи п'ятого польового гравця, знову виводить «Холдинг» вперед. Та й цього разу «Удар» відігрується, м’яч на рахунку Владислава Грабара – 3:3. Гра йде на зустрічних курсах, ніхто з суперників не хоче поступатися, хоча варто відмітити повне домінування «Холдингу» в плані володінням м'ячем. Здавалося, рахунок на табло залишиться нічийним, як за 20 секунд до кінця все той же В. Грабар приносить «Удару» бажані три очка і путівку в плей-офф.
Відтак три останні поєдинки вже не матимуть ніякого турнірного значення.



Матчі, що залишилися:
21 лютого
Фортуна – Локомотив
Зернопром – Хвиля
22 лютого
Ластівка – Кера

Сергій ГОРОБЕЦЬ, Андрій МАРТИНОВИЧ, спеціально для «Чернігівського формату»



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1176 | Теги: міні-футбол, спорт, Сергій Горобець, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar