реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: «Кіт і Пес» проти «Будіндустрії» у фіналі першої ліги
19:20
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: «Кіт і Пес» проти «Будіндустрії» у фіналі першої ліги
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: «Кіт і Пес» проти «Будіндустрії» у фіналі першої ліги Наближається до завершення першість Чернігова з міні-футболу в першій лізі. Вже завтра, 28 лютого, стануть відомі імена переможців та призерів.

Перша ліга.
1/2 фіналу
Кіт і Пес – Холдинг-2 5:2 (0:1)
Будіндустрія – Зернопром 8:5 (5:1)

Матч «Холдинг-2» – «Кіт і Пес» можна розділити на дві частини. В першому таймі ігрова перевага була на боці «Холдинг-2», який лідирував 1:0. А ось після перерви пішла гра вже у суперника. «Кіт і Пес» зумів переломити хід поєдинку і пробився у головний фінал (5:2). Слід відмітити яскраву гру Володимира Рибцова і Дмитра Мироненка, на рахунку яких по два забитих м'ячі. Ще один м’яч забив Олександр Селянський. За «Холдинг-2» відзначилися Денис Корнилов і Максим Легеда.
Матч «Зернопром» – «Будіндустрія» розпочався зі швидких атак гостей, які завершувалися небезпечними ударами. Господарі ж намагалися діяти більш позиційно. Тим не менше, долю матчу вирішили практично перші 10 хвилин, коли п'ять сухих м'ячів «Будіндустрії» поставили крапку на інтризі в матчі. «Зернопрома» вистачило тільки на традиційно вдалий початок другого тайму, коли команда дещо скоротила відставання. Однак суперник витримав натиск з мінімальними втратами, а надалі діяв впевнено, результатом чого стали фінальні 8:5 на табло. У переможців по три м’ячі на рахунку Євгенія Голубчанського та Артема Перевозчикова, вони ж віддали і декілька гольових передач.
Отже, дякуємо командам за чудову, безкомпромісну гру і з нетерпінням чекаємо фінальних матчів, які відбудуться вже найближчої суботи.

Вирішальні поєдинки:
28 лютого
Фінал
Кіт і Пес – Будіндустрія (початок 12.00)
За 3 місце
Холдинг-2 – Зернопром (11.00)

Сергій ГОРОБЕЦЬ, Андрій МАРТИНОВИЧ,спеціально для «Чернігівського формату».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1155 | Теги: міні-футбол, спорт, Сергій Горобець, Чернігів | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar