реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 11 » Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: позаду 7 турів
10:50
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: позаду 7 турів
Чемпіонат Чернігова з міні-футболу: позаду 7 турів Продовжується розіграш першості міста з міні-футболу, відбулися ще кілька поєдинків.

Перша ліга.
Група А
----------------
Максимум – Гурру 13:2
Кіт і Пес – Нива 5:1
Красний Міст – Холдинг-2 4:5

Нарешті остаточно прояснилася формула змагань. До плей-офф виходять по чотири кращі команди з кожної групи, а учасники півфіналів отримають право продовжити виступи у нинішній вищій лізі.
Як і раніше, за 4 путівки до наступного етапу ведуть боротьбу 6 клубів, які розташувалися в таблиці доволі щільною групою. У принциповому двобої «Красний міст» поступився «Холдингу-2» і хоча зберіг лідерство, однак наступна невдача може стати фатальною. Решта команд лідируючої групи здобули перемоги. До речі, найбільш складний календар на фініші у «Максимума», на якого чекають поєдинки з трьома першими колективами в таблиці.



Наступні матчі:
12 лютого
Будіндустрія – Гурру
Максимум – Холдинг-2
Красний Міст – Нива

Група Б
-------------
Фортуна – Хвиля 4:3
Локомотив – Холдинг 4:5
ЧНТУ – Кера 10:6
Ласточка – Хвиля 4:4

Ледь не створив сенсацію «Локомотив», який вигравав у «Холдинга» 4:3 за хвилину і 20 секунд до кінця. Та все ж лідер відігрався, а за 5 секунд до кінця ще й вирвав перемогу.
Після перемоги «ЧНТУ» майже визначилася трійка команд, що проходять далі. За останню путівку поборються три колективи – «Кера», «Обленерго» і «Фортуна». Після серії невдач «Хвиля» майже втратила навіть теоретичні шанси сподіватися на краще.
Вирішальним у цьому плані став двобій «Фортуна» – «Хвиля».
Бойовий і драматичний поєдинок не залишив байдужими вболівальників. Своїми враженнями від матчу поділився Андрій Мартинович, представник команди «Удар»:
- Колективи продемонтрували відкритий, атакувальний футбол, не відсижуючись в обороні ні на мить. Ледь дочекавшись суддівського свистка, гравці пішли вперед, раз по раз виникали небезпечні моменти – то біля воріт господарів, то біля воріт гостей. Було зрозуміло, що на глядачів чекає цікава, результативна гра. Першими відкрили рахунок футболісти «Фортуні», відзначився Максим Костюченко. До речі, володар бронзових медалей Першої ліги Чемпіонату України по футболу 2014 року – ось такі неординарні постаті є у складі команди. Та багаторічна зіграність «Хвилі» дала про себе знати, хлопці відзначились двічі поспіль (1:2). Проте, фортуна в цьому матчі була все ж таки на стороні «Фортуни», вона забила один за одним аж три м’ячі (4:2). І забитий «Хвилею» на останній секунді м’яч вже ніяк не впливає на загальний результат – перемагає команда в синьо-жовтих кольорах – 4:3.



Наступні матчі:
11 лютого
Удар – Обленерго
12 лютого
Обленерго – Холдинг

Сергій ГОРОБЕЦЬ, спортивний оглядач, спеціально для «Чернігівського формату».



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1211 | Теги: Чернігів, міні-футбол, спорт, Сергій Горобець | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar