реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 10 » Чернігів готується до Дня міста
17:47
Чернігів готується до Дня міста
Чернігів готується до Дня міста 9 вересня у Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови-керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова відбулося засідання оргкомітету з питань святкування Дня міста. У його роботі взяли участь керівники відповідних структурних підрозділів міської ради.

Згідно з загальним порядком проведення святкових заходів, з яким присутніх ознайомив начальник управління культури міської ради Юрій Ткач, урочистості проходитимуть у місті з 15 по 27 вересня.

Він зазначив, що для жителів та гостей міста готується насичена програма заходів, серед яких: «Марш єдності» - урочиста хода від Красної площі до Меморіалу Слави, яка символізує єднання чернігівців навколо ідеї розвитку міста.

19-20 вересня на Алеї Героїв проходитиме виставка-ярмарок підприємств Чернігівщини.

Заступник міського голови дав доручення всім відповідним структурам вжити необхідних заходів для забезпечення високого рівня проведення свята. Особливу увагу він звернув на встановлення державної символіки, впорядкування пам'ятників, прибирання території та прикрашення міста, а також, забезпечення належного правопорядку під час святкування у обласному центрі.

Станіслав Віхров повідомив, що у святкові дні очікується багато гостей, зокрема: міст-побратимів та міст України, з якими Чернігів підтримує партнерські стосунки. "Ми повинні добре попрацювати, щоб для чернігівців та гостей міста святкові заходи були масштабними та яскравими, а місто виглядало охайним та привітним".

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1108 | Теги: День міста, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar