реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 4 » Чернігівська делегація з робочим візитом відвідала місто партнер - Меммінген
09:43
Чернігівська делегація з робочим візитом відвідала місто партнер - Меммінген
Чернігівська делегація з робочим візитом відвідала місто партнер - Меммінген З 21 по 24 липня делегація міста Чернігова перебувала з візитом у місті-партнері - німецькому Меммінгені. Чернігівські гості були запрошені на традиційне щорічне святкування Дня Рибалки, інформує прес-служба міськради.

Представляли місто Олександр Ломако – заступник міського голови, Владислав Кухар – начальник управління охорони здоров'я, Василь Білогура – начальник управління освіти та Роман Старіков – начальник комунального підприємства «Зеленбуд».

В ході візиту представники Чернігова відвідали клініку міста Меммінгена, муніципальну школу та офіс, що займається адмініструванням освітніх закладів, спілку робочих (ремісничих) професій міста Меммінгена та очисні споруди. Окремою частиною візиту було відвідання підприємства, яке спеціалізується на озелененні та прибиранні міста. Крім того, наша делегація взяла участь у святкових заходах з нагоди Дня міста Меммінгена.

Важливою частиною візиту була зустріч з новим обербургомістром міста Меммінген паном Манфредом Шилдером. Голова делегації Олександр Ломако передав щирі вітання від усієї громади міста Чернігова та особисто від міського голови Владислава Атрошенка і висловив надію на плідну та взаємовигідну співпрацю у майбутньому.

У зв’язку з тим, що місто Чернігів останні півтора роки активно розвивається, як зазначив Олександр Ломако, тож має змінитися і вектор двосторонніх відносин між Черніговом та Меммінгеном. Існуючий формат співпраці у вигляді отримання різноманітної гуманітарної допомоги планується змінити на перейняття німецького досвіду чернігівськими фахівцями у сферах медицини, середньої та професійно-технічної освіти, благоустрою, архітектури та житлово-комунального господарства. Чернігову важливий німецький досвід, технології, підходи до управління в усіх цих сферах.

Під час зустрічі обербургомістр Меммінгена Манфред Шилдер запросив у 2018 році на оздоровлення групу чернігівських дітей учасників АТО.

У підсумку Олександр Ломако обговорив деталі реалізації проекту «Пакет швидкого запуску Україна», у рамках якого Меммінген і Чернігів отримали грантові кошти на фінансування проекту «Професійні освітні партнерства». Результатом реалізації даного проекту буде візит у вересні п’яти німецьких фахівців для навчання спеціалістів з професійно-технічного освіти.

За інформацією управління стратегічного розвитку



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 784 | Теги: Меммінгем, співпраця, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar