реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 6 » Чернігівські просвітяни ініціюють відміну закону "Ківалова- Колесніченка"
18:25
Чернігівські просвітяни ініціюють відміну закону "Ківалова- Колесніченка"
Чернігівські просвітяни ініціюють відміну закону Чергове засідання правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка розпочалося з вітання голови Олександра Шевченка, який саме цього дня відзначав своє 35-ліття. Почесний голова "Просвіти" Василь Чепурний вручив імениннику булаву, як символ влади, і побажав керувати достойно, - інформує "Сіверщина".

Правління, яке засідало разом із радою міського товариства, розглянуло питання про відновлення виходу газети "Сіверщина", інвентаризацію галереї "Круті сходи" - з цих питань створено робочі групи на чолі з Олександром Шевченком та Андрієм Глухеньким, що і займуться вирішенням важливих питань.

Багато часу зайняло питання про виконання рішень мовної конференції, проведеної "Просвітою" та благодійним фондом "Ніжен" у приміщенні Національного архітектурно- історичного заповідника "Чернігів стародавній" - незабаром буде запущено в друк публікацію матеріалів зібрання. Просвітяни також ініціювали звернення до Чернігівської обласної ради про необхідність відміни закону "Ківалова - Колесніченка".

Правління заслухало інформацію про проблеми луганських біженців, з якою виступив голова свердловської міської "Просвіти" Луганської області Олег Олещенко.

До складу ради міського товариства кооптовано Андрія Петренка та прийнято у члени "Просвіти" Дмитра Житника.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь члени правління обласної "Просвіти" та ради міської організації Микола Шкурко, Андрій Глухенький, Валерій Рябченко, Володимир Поліщук, Вячеслав Лебідь, Надія Галковська, Сергій Черняков.









Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1050 | Теги: українська мова, Просвіта, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar