реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 4 » Чернігівські виконавці поїдуть до Маріуполя на «Червону руту»
18:14
Чернігівські виконавці поїдуть до Маріуполя на «Червону руту»
Чернігівські виконавці поїдуть до Маріуполя на «Червону руту» З 18 по 20 вересня в місті Маріуполь відбудеться фінал ХІV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута».
У ньому братимуть участь і чернігівські виконавці — переможці регіонального відбіркового конкурсу. Серед них вже відомі за межами Сіверського краю гурти «Лєна Іванова» та «Інті», а також тріо «Калита», Дмитро Нечай і наймолодша наша учасниця - Ізабелла Іващенко з Ніжина, яка у свої 13 років вже встигла завоювати престижні нагороди міжнародних музичних конкурсів, здобула титул «Міс Молода Галичина» та корону «Міні-міс Планета».

Вони представлять свої твори у музичних жанрах: рок музика, акустична, український автентичний фольклор, альтернативна та популярна музика.
За повідомленням організаторів фестивалю, протягом трьох днів заходи пройдуть на центральній площі, парках та в концертних залах Маріуполя. Вони включатимуть проведення фінальних конкурсів, Гала-концертів нових переможців фестивалю, зірок української естради - лауреатів «Червоної рути» минулих років, концерту виконавців української діаспори з Канади, Америки, Австралії та Європи, концерту рок-гуртів Маріуполя та ін., супутні патріотично-виховні заходи.

Ця поїздка стала можливою завдяки особистої підтримки голови ОДА Валерія Куліча. «Культурний десант» має амбітні плани і розраховує не підвести чернігівчан, зокрема Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА за фінансової підтримки якого і поїде делегація.
А загалом у фінальних конкурсах візьмуть участь 350 молодих виконавців.





Долучайтеся до події на Фейсбуці, щоб отримувати найсвіжіші новини.

Для представників ЗМІ
Щоб долучитися до всеукраїнського прес-центру фестивалю та(або) отримати акредитацію на фінальні заходи ХІV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики “Червона рута”, просимо заповнити формуляр-анкету: http://bit.ly/RutaPress

Дирекція фестивалю «Червона рута»
01033, м. Київ - 33, а/с 50, тел. (044) 360-75-26, (067) 448-37-75, (095) 335-68-23
сайт: chervonaruta.info
електронна адреса: chruta@ukr.net

«Червона рута» в Маріуполі відбудеться за підтримки:
- Кабінету Міністрів України (доручення від 27.05.15р. № 21762/1/1-15)
- Міністерства культури України
- Міністерства інформаційної політики
- Міністерства оборони України
- Міністерства внутрішніх справ України
- Державного комітету телебачення і радіомовлення України
- Донецької обласної державної адміністрації
- Маріупольської міської ради



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1167 | Теги: ЛєнаІванова, Інті, ЧервонаРута, Нечай, ІзабеллаІващенко, фестиваль, Калита | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar