реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 16 » Чернігівський виконком переніс розгляд питання по будівництву прокурорського будинку
21:25
Чернігівський виконком переніс розгляд питання по будівництву прокурорського будинку
Чернігівський виконком переніс розгляд питання по будівництву прокурорського будинку На засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради, за наполяганням прокуратури, з голосу, вже вдев’яте, було винесене питання про надання містобудівних умов для будівництва третьої черги прокурорського будинку по вул. Жабинського.

Як запевнив представник прокуратури членів виконкому, будівництво їх будинку (третьої черги) не вилазить за межі виділеної ділянки та не заходить на територію залізничного парку.
Ці слова підтвердив і начальник Управління архітектури Сергій Калюжний.

За його словами, забудовник діє у межах чинного законодавства, має всі відповідні документи і питань по будівництву немає. А отже, як наголосив Калюжний, все по закону і підстав у відмові він не бачить.

Як відомо, на замовлення прокуратури, будівництвом займається ТОВ «Житлобудсервіс», директором якого є Григорій Пузан, відомий у Чернігові скандальним будівництвом на березі Стрижню.

Після того, як прокуратура та профільне управління продемонструвало візуалізацію майбутнього будинку та фотографії, які свідчать про те, що будівництво проходить лише у межах вже готового будівельного майданчика, який не заходить на територію парку, члени виконкому погодилися надати містобудівні умови.
Однак, член виконкому Юрій Власенко наголосив, що, якщо виконком погодить дане рішення, то будь-який чернігівець у суді зможе його скасувати, адже, за його словами, була порушена процедура внесення питання до порядку денного.

Тому, за пропозицією міського голови Владислава Атрошенка, виконавчий комітет прийняв рішення перенести розгляд даного питання на позачергове засідання виконкому, яке має відбутися 19 квітня, аби дотримуватися регламенту.

Нагадаємо, що жителі вул. Жабинського не раз заявляли, що будівництво прокурорського будинку проходить на території парку, а тому виступали проти нього.

В свою чергу, прокуратура відмовилася від будівництва четвертої черги, та обіцяла привести залізничний парк у цивілізований вигляд за власний кошт.

Джерело: Чернігівщина: події і коментарі



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 825 | Теги: забудова, Чернігів, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar