реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 4 » Чернігівську «Муніципальну поліцію» назвали «Муніципальною вартою»
20:49
Чернігівську «Муніципальну поліцію» назвали «Муніципальною вартою»
Чернігівську «Муніципальну поліцію» назвали «Муніципальною вартою» Виконавчий комітет міської ради погодив зміну назви комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради на «Муніципальна варта».
Про необхідність зміни назви доповів на засіданні виконавчого комітету 4 липня начальник КП «Муніципальна поліція» Віталій Хрустицький, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Він пояснив, що це питання розглядається наразі по всій Україні згідно з листом МВС до керівників управлінь УМВС всіх обласних центрів. З метою недопущення непорозумінь стосовно використання найменування «поліція» у листі пропонується внести зміни до назви КП «Муніципальна поліція» шляхом виключення назви «поліція».

Цим же рішенням члени виконкому затвердили Статут КП Муніципальна варта» міської ради у новій редакції. Також до Статуту внесені зміни адреси підприємства. Попереднє місцезнаходження підприємства: м. Чернігів, вул. Київська, 14 А, нове місцезнаходження: м. Чернігів, вул. Бєлова, 2.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 829 | Теги: поліція, муніципальна варта | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar