реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 2 » Екологічні класи відкрито в Ніжинському районі
08:13
Екологічні класи відкрито в Ніжинському районі
Екологічні класи відкрито в Ніжинському районі У День знань, за підтримки проекту Європейського Союзу «Clima East: збереження та стале використання торфовищ», з’явилися екологічні класи в 4 загальноосвітніх школах Ніжинського району: в селах Лосинівка, Григоро-Іванівка, Кукшин та Стодоли.

У відкритті взяли участь директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Катерина Тканко, представник проекту Європейського Союзу «Clima East: збереження та стале використання торфовищ» Олег Колосок, голова Ніжинської райради Олег Бузун, сільські голови, педагогічні колективи шкіл, учні та батьки.

В екологічні класи подаровано меблі, ноутбуки, мультимедійні проектори та екрани.
Метою відкриття еко-класів є сконцентрування уваги навколо питання збереження природного середовища.

На сьогодні питання екології стають все дедалі популярнішими. Вирішення яких необхідно починати зі зміни ставлення кожного окремого індивіда до природного середовища, яке слід формувати з юних років, коли формується особистість і морально-психологічні цінності людини. Тому роль школи у суспільстві як навчально-виховного інституту молоді є дуже важливою.

Ключовими темами, на які спрямована діяльність еко-класів, є популяризація здорового способу життя, а саме: зниження об’єму споживання води, мінімізація відходів (їх скорочення, використання вторинної сировини, переробка), енергоефективність, природа і біорізноманіття.

За матеріалами Департаменту екології та природних ресурсів ОДА



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1221 | Теги: екологічні класи, Ніжинський район | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar