реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 24 » Екс-нардепа з Чернігівщини Максима Микитася підозрюють в хуліганстві
17:11
Екс-нардепа з Чернігівщини Максима Микитася підозрюють в хуліганстві
Екс-нардепа з Чернігівщини Максима Микитася підозрюють в хуліганстві Колишньому народному депутату від групи "Воля народу" Максиму Микитасю повідомили про підозру у вчиненні хуліганських дій.
Про це повідомляє Українська правда за інформацією Телеграм-канал директора Державного бюро розслідувань Романа Труби.

Пряма мова Труби: "Пам’ятаєте історію, як в липні цього року народний обранець увірвався на засідання селищної ради на Чернігівщині. Тоді ДБР зареєструвало провадження за фактом хуліганських дій. Сьогодні колишньому депутату повідомили про підозру".

Що цьому передувало: У липні у Любечі на Чернігівщині сталася сутичка між ще тоді нардепом групи "Воля народу" Максимом Микитасем та головою об’єднаної територіальної громади Сергієм Пінчуком.

Спочатку між чоловіками виникла словесна суперечка: Микитась лаявся і погрожував Пінчуку тюрмою. Голова ОТГ зателефонував до поліції. Потім між ними сталася штовханина, Микитась відібрав у Пінчука мобільний телефон і кинув його в стіну.
Пінчук викликав "швидку".

Тоді свій коментар щодо подій у Любечі оприлюднив згодом і колишній нардеп.
- Обматюкав я голову Любецької ОТГ Пінчука? Так! Бив я його? Ні! Хоча багато селян кажуть, що варто було б. Зараз громада почала процедуру відкликання голови ОТГ, тому ми побачимо ще не одну провокацію цього пана, який дуже хоче залишитися при годівниці, – написав Микитась.
Він зазначає, що за час роботи Пінчука в селищі закрили відділення банку, школу, лікарню, стаціонар для літніх людей. Через безліч претензій до його роботи громада ініціювала відкликання його з посади ОТГ, зібравши майже 1300 підписів жителів.
- Пан Пінчук, якого поставили на його посаду люди, про цих самих людей забув миттєво. Він не хоче їх чути, його турбує тільки як набити свої кишені. Наплювацьке ставлення до громади, погрози мешканцям та журналістам, яких просто виганяють з засідань, щоб «не заважали», школа без опалення взимку, а замість фінансування потрібних справ премії собі коханому. Може це збурити? – пояснив свою реакцію Микитась.
Народний депутат також припустив, що його емоційність була зайвою, і попросив вибачення у присутніх під час перепалки жінок. Тим не менш, вибачатися перед Пінчуком він не має наміру.
- Негідникам я завжди кажу те, що про них думаю, в обличчя! – заявив Максим Микитась. – Будемо домагатися справедливості разом з людьми!, – наголошує нардеп.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 485 | Теги: ДБР, Максим Микитась, Чернігівщина, хуліганство | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar