реклама партнерів:
Головна » 2020 » Січень » 9 » Фейк про підвищення ціни на вивіз сміття в Чернігові
17:26
Фейк про підвищення ціни на вивіз сміття в Чернігові
Фейк про підвищення ціни на вивіз сміття в Чернігові Вчора і сьогодні через 15 чернігівських груп і акаунтів розповсюджена неправдива інформація про те, що нібито в кінці лютого ціна на вивіз сміття може знову вирости. Нібито це анонсували в міській раді на нараді 8 січня. Цей допис є фейком, повідомляє пресслужба міськради.

Чернігівський міський голова на розширеній нараді 8 січня запропонував у кінці лютого порівняти ціни на вивіз і захоронення сміття в різних містах України лише для того, щоб переконатися: тариф Чернігова є поміж них середнім. І ніяких пропозицій піднімати тариф після цього не висловлювалося.
Нагадаємо, що щотижневі розширені наради в Чернігівській міській раді транслюються онлайн, тож переконатися в неправдивості "новини" може кожен.
Як відомо, у Чернігові востаннє тариф на поводження з побутовими відходами був змінений рішенням виконкому у грудні минулого року, а в дію він вступить з 1 лютого (23 грн 7 коп. у платіжці з однієї людини на місяць). Про подальше його підвищення наразі не йдеться.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 619 | Теги: тарифи, Чернігів, сміття, Фейк | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar