реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 19 » Фестиваль «Червона рута» на Чернігівщині
21:31
Фестиваль «Червона рута» на Чернігівщині
Фестиваль «Червона рута» на Чернігівщині У 2016-2017 роках відбудеться ХV Всеукраїнський фестиваль «Червона рута», який складається з двох етапів – відбіркового і фінального.
У 2016 році з березня по листопад пройдуть 25 відбіркових конкурсів фестивалю в усіх обласних центрах України та місті Києві. У них візьмуть участь понад 3000 осіб – це близько 1000 гуртів і солістів. У кожній області будуть визначені переможці, які отримають право виступати у фіналі фестивалю 2017 року.

Чернігівський обласний відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута» відбудеться 4 червня 2016 року в Міському палаці культури, вул. Івана Мазепи, 23.
19 квітня у Чернігові відбувся оргкомітет відбіркового конкурсу, до складу якого включений і голова обласної організації Народного Руху України Сергій Черняков. Обговорено питання підготовки до фестивалю «Червона рута» на Чернігівщині.

Мета відбіркових конкурсів – залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.
Відбіркові конкурси пройдуть у шести найпопулярніших музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору.

Народний Рух України постійно долучається до організації фестивалю «Червона рута». На сьогодні він єдиний некомерційний фестиваль, який цілеспрямовано підтримує молодих ще невідомих українських виконавців.

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ.







Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1201 | Теги: Чернігівщина, Народний Рух, Червона Рута | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar