реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 30 » Футбол. Чернігівська Десна сильніша за винниківський Рух (3:0)
21:08
Футбол. Чернігівська Десна сильніша за винниківський Рух (3:0)
Футбол. Чернігівська Десна сильніша за винниківський Рух (3:0) Після більше ніж річної перерви, пов’язаної з реконструкцією стадіону імені Гагаріна Десна повернулася на рідну арену. В рамках Кубку України сіверяни розгромили ФК Балкани. Але враховуючи, що на стадіоні новий закон, спеціалісти рекомендували відразу не навантажувати його, тому керівництво клубу прийняло рішення ще одну гру провести на Оболонь-Арені. На стадіоні пивоварів Десна приймала Рух.

Після переможного матчу з Балкананми тренерський штаб Десни вніс кілька коректив в стартовий склад команди – на правому фланзі захисту Фаворов замінив Жука, а Максима Банасевича замінив Ілля Коваленко. Відмітимо, що в Чернігові Фаворов також грав з перших хвилин, але на позиції центрального півзахисника.

Десна розпочала гру активніше, вже в перші 10 хвилин гри у сіверян були три непогані атаки. Спочатку удар Олександра Філіппова заблокував Білий, а згодом швидку контратаку завершував Коваленко – Ілля намагався технічно пробити з лінії штрафного майданчика, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Також варто відзначити момент Картушова – Єгор змістився в центр та пробив метрів з 10-ти але прямо в руки голкіперу.
А на 17-й хвилині гри Десна вийшла вперед. Олександр Філіппов пішов один на двох захисників, і ледь не вийшов на ударну позицію, та Гурський в підкаті зупинив прохід нападника. Тим не менше, м’яч залишився у сіверян – Фаворов отримав передачу від Щедракову і не зближуючись з захисниками вирішив пробити метрів з 30-ти. І, як виявилося, прийняв правильне рішення – м’яч опинився в сітці воріт суперника. Красивий гол правого захисника вивів Десну вперед на 17-й хвилині гри.

Приємно відзначити, що на цьому чернігівські футболісти не зупинилися – підопічні Олександра Рябоконя впевнено контролювали хід гри, тому не дивно, що вже за 10 хвилин Десна знову забила. Причому гол, як і перший, теж має потрапляти до хіт-параду кращих голів – Андрій Мостовий метрів з 25-ти потрапив в “дев’ятку” воріт Олександра Дяченко. 2:0 на 27-й хвилині гри. А на 38-й хвилині дубль оформив Фаворов – Денис увійшов в штрафний майданчик, обіграв Дуця і лівою ногою відправив м’яч в дальній кут воріт суперника. 3:0 ще в першому таймі, і це в центральному протистоянні туру.

Описувати події другого тайму, по суті, не має сенсу – Десна грала по рахунку і економила сили. Але навіть в такому режимі підопічні Олександра Рябоконя не дали шансів супернику – впевнена перемога чернігівського клубу з рахунком 3:0.

Наступний матч Десна проведе вже 5 серпня, суперник – Гірник-Спорт. А наступна домашня гра, 9 серпня, відбудеться в Чернігові. На стадіоні імені Гагаріна сіверяни прийматимуть Колос.

Десна (Чернигов) – Рух (Винники) 3:0

Голи: Фаворов, 17, 38 Мостовий, 27

Десна: Махновський, Фаворов, Головко, Братков, Чорноморець, Щедраков (Мельник, 79), Чепурненко(Скепський 90), Картушов (Банасевич, 84), Коваленко(Жук 90), Щедраков, Філіппов (Кірієнко, 88). Запасні: Шевченко, Жук, Волков, Скепський. Головний тренер: Олександр Рябоконь.

Рух: Дяченко, Заставний, Дуць, Гурський, Білий (Панасюк, 81), Копила, Кінаш (Бідловський, 77), Баранець Г., Баранець Б. (Козловський, 65), Лозовий, Бохашвілі (Зубар, 55). Запасні: Воробей, Білий, Дмитрук, Панасюк. Головний тренер: Руслан Мостовий.

Попередження: Гурський, 49



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 688 | Теги: ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar