реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 14 » Футбол. Десна обіграла Балкани
07:36
Футбол. Десна обіграла Балкани
Футбол. Десна обіграла Балкани В 5-му турі Десна на своєму полі в непростому поєдинку поступилася Колосу – підопічні Олександра Рябоконя впевнено виграли перший тайм, але в другому, граючи в меншості, пропустили три м’ячі. Зважаючи на результат, тим більше, на рідному стадіоні, сіверяни прагнули реабілітуватися за болючу поразку. Можливо, саме результат матчу з Колосом, але, швидше за все, щільний графік матчів змусив тренерський штаб Десни провести ротацію в стартовому складі команди.

Порівняно з минулим матчем склад Десни змінився більше ніж на 50% – залишилися лише Махновський, Фаворов, Братков, Чорноморець і Картушов. Місце в центрі захисту разом з Братковим зайняв Вадим Мельник, в центрі поля тріо – Коберідзе, Скепський і Арвеладзе (Леван вперше з’явився на полі в новому сезоні), дискваліфікованого Волкова замінив Коваленко, а на вістрі атаки діяв вихованець чернігівського футболу Денис Безбородько.

Немало замін, незважаючи на успішний відрізок (перемоги над Рухом і Гірник-Спортом), зробив і Андрій Пархоменко. В першу чергу варто звернути увагу на відсутність Райчева, який забив переможний м’яч в минулому турі. Крім того, залишилися за межами стартового складу Юречко, Цимбалар, Костянтин Пархоменко та Платунов. І вже перед самим виходом на поле в стартовому складі Балкан відбулася ще одна заміна – Паламарчук травмувався на розминці, тому місце в воротах зайняв Лободров.

Гра, як і передбачалося, розпочалася з атаки сіверян, тому не дивно, що перший момент в матчі створили саме господарі поля – на 6-й хвилині гри Фаворов змістився в центр з правого флангу і пробив метрів з 25-ти – м’яч пройшов поруч зі стійкою. А ще за кілька хвилин Десна відкрила рахунок в матчі – захисники Балкан зупинили Скепського лише ціною фолу на підступах до штрафного майданчику, а Леван Арвеладзе впевнено реалізував стандартне положення. Півзахисник Десни красивим обвідним ударом відправив м’яч в дальній кут воріт – 1:0.

Гості першу небезпечну атаку провели на 26-й хвилині гри. Златов опинився першим на підборі та пробив метрів з 15-ти – Махновський перевів м’яч на кутовий. Десна на це відповіла своїм моментом – Безбородько пробив з лінії штрафного майданчика, але не влучив у ствір воріт.

В перерві Олександр Рябоконь вирішив внести корективи в склад своєї команди – Чепурненко замінив Скепського. Але кардинально це не змінило хід гри – Десна як контролювала м’яч, так і продовжила впевнено вести гру. Вже за кілька хвилин після виходу на поле міг забивати Картушов – Єгор ввійшов в штрафний майданчик з правого флангу і пробив поруч зі стійкою. А вже наступна атака стала результативною –Безбородько опинився першим на підборі і другим дотиком пробив Лободрова. Дебютний гол Дениса в футболці Десни і 2:0 на початку другого тайму.

В другому таймі Десна створила більше моментів – чого лише вартий удар Чепурненка чи вихід один на один з воротарем Картушова, або ривок Безбородька. Десна зобов’язана була не просто повторювати рахунок кубкового матчу, а й перевершувати його, але велика кількість моменті біля воріт Лободрова не привела до забитого голу. Але така активна гра Десни не дозволяла супернику атакувати, по суті, Махновський в другому таймі не вступав в гру.

В кінці матчу на поле вийшов Павло Щедраков, який замінив Антона Браткова. Таким чином, в центрі захисту Десни грали ветерани клубу – Вадим Мельник та Павло Щедраков, які пройшли з клубом довгий шлях – від другої ліги до виходу в УПЛ.

Наступний матч Десна проведе на виїзді – в Краматорську з Авангардом, а на стадіон імені Гагаріна сіверяни повернуться вже 26 серпня, суперник – Жемчужина (Одеса).

Десна – Балкани 2:0

Голи: Арвеладзе, 9, Безбородько, 48

Десна: Махновський, Фаворов, Мельник, Братков (Щедраков, 78), Чорноморець, Коберідзе, Арвеладзе (Мостовий, 59), Скепський (Чепурненко, 46), Картушов (Галенков, 74), Коваленко, Безбородько (Кірієнко, 67). Запасні: Шевченко, Жук. Головний тренер: Олександр Рябоконь

Балкани: Лободров, Лобчак, Пенов, Стасюк, Опря, Гаврилюк, Гончаренко (Соломаха, 61), Златов (Ільницький, 55), Цимбалар (Пархоменко Д.,82), Пархоменко К., Паламарчук С (Шаповаленко, 62). Запасні: Лободров, Юречко. Головний тренер: Андрій Пархоменко

Попередження: Коберідзе, 50, Соломаха, 79, Мостовий, 83, Лобчак, 90

М. Чернігів. Стадіон імені Гагаріна, 2503 глядачі

Головний арбітр: Володимир Новохатній (Київ).
Асистенти головного арбітра: Максим Левченко (Кривий Ріг), Дмитро Попельницький (Кривий Ріг).
4-й арбітр: Павло Децюк (Чернігів).
Спостерігач арбітражу: Мирон Біць (Львів).

Джерело: ФК "Десна"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 822 | Теги: спорт, ФК Десна, футбол | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar