реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 15 » Генеральний план міста Чернігова буде доступний в електронному вигляді
09:06
Генеральний план міста Чернігова буде доступний в електронному вигляді
Генеральний план міста Чернігова буде доступний в електронному вигляді 9 лютого керівник Чернігівського громадського комітету захисту прав людини Віктор Тарасов разом із активістами завітав до управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради. Громада хотіла дізнатися, коли можна буде пересічним чернігівцям побачити Генеральний план міста.
За словами Віктора Тарасова, згідно із Законом України «Про доступ до публічної інформації», Генеральний план міста має бути оприлюднений в електронному вигляді та відкритий для громадськості.
У спілкуванні з активістами заступник начальника управління архітектури та містобудування Петро Гребень пояснив, у чому складність цієї ситуації. «Генеральний план міста був затверджений у 2005 році. Тоді ще існувала інструкція, за якою Генплан не можна було показувати пересічним особам, оскільки на ньому є схеми водопостачання, енергозабезпечення, різні військові об’єкти тощо. Враховуючи сьогоднішню ситуацію в країні, ці дані розголошувати не варто. На цей рік у бюджеті міста передбачені кошти на переведення Генерального плану в електронний вигляд. Місця забудови, зелені зони та зони відпочинку — усе це громадяни зможуть побачити вже цієї весни. Винятком будуть лише об’єкти під грифом «секретно», — запевнив Петро Гребень.

Сергій МЕКШУН, Чернігівські відомості



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1432 | Теги: громадськість, забудова, Чернігів, генеральний план міста | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar