реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 12 » Генпрокурор звільнив прокурора Чернігівської області
18:18
Генпрокурор звільнив прокурора Чернігівської області
Генпрокурор звільнив прокурора Чернігівської області Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення прокурора Чернігівської області Володимира Комашко.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Крім нього звільнено головного прокурора Донецької області Євгена Бондаренко (призначений 6 липня 2016 року) та головного прокурора Полтавської області Дмитра Чібісова (призначений 19 липня 2018 року).

Зазначимо, що Комашко Володимир був призначений на посаду головного прокурора Чернігівської області 25 липня 2016 року.
Кар’єру в органах прокуратури Володимир Володимирович Комашко розпочав у квітні 1999 року. Працював в органах прокуратури Івано-Франківської та Київської областей, де пройшов професійний шлях від стажиста до посад керівного складу. З вересня 2005 по листопад 2007 року працював в апараті Ради національної безпеки та оборони України на посадах: державного експерта, керівника юридичної служби, помічника секретаря РНБО України. Входив до складу робочої групи з розроблення проекту Стратегії національної безпеки і оборони України.
Під час роботи у Державному комітеті фінансового моніторингу України обіймав посади заступника начальника управління та начальника юридичного управління комітету. Входив до складу тимчасової групи з опрацювання та внесення змін до законодавчих актів, що регулюють відносини у сфері митної справи, протидії злочинам у зовнішньоекономічній діяльності.
До призначення на посаду прокурора Миколаївської області працював першим заступником начальника Головного управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів Генеральної прокуратури України.
Наказом Генерального прокурора України від 14 липня 2014 року призначений прокурором Миколаївської області. У лютому 2015 року звільнений із цієї посади за власним бажанням.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 995 | Теги: Володимир Комашко, Чернігівщина, кадри, прокуратура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar