реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 11 » Героїв Небесної Сотні щорічно вшановуватимуть 20 лютого
19:44
Героїв Небесної Сотні щорічно вшановуватимуть 20 лютого
Героїв Небесної Сотні щорічно вшановуватимуть 20 лютого Сьогодні, 11 лютого 2015 року, президент України Петро Порошенко підписав указ «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні».
Відтепер щорічно 20 лютого українці вшановуватимуть Героїв Небесної Сотні.
Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Глави держави.

Кабінет Міністрів має розробити комплексний план заходів для вшанування подвигу учасників Революції гідності. Зокрема, передбачається створення у Києві музею, присвяченому тогорічним подіям на Майдані, проведення тематичних заходів у навчальних закладах, встановлення відповідних монументів тощо.

Як повідомляв «Чернігівський формат», 16 лютого 2015 року відбудеться позачергове засідання Чернігівської міськради. На розгляд сесії, зокрема, виноситься питання про найменування площі міста.
З метою вшанування загиблих Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави в грудні 2013 – лютому 2014 рр. на Майдані в столиці України, до Чернігівської міської ради звернулися представники громадських організацій із пропозицією назвати в Чернігові частину скверу на перетині проспектів Миру та Перемоги, що навпроти готельного комплексу «Україна», площею Небесної сотні.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1410 | Теги: Майдан, 20 лютого, Чернігів, Небесна сотня | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar