реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Гімнастки достойно представили Чернігів на Кубку з художньої гімнастики
13:29
Гімнастки достойно представили Чернігів на Кубку з художньої гімнастики
Гімнастки достойно представили Чернігів на Кубку з художньої гімнастики З 7 по 11 лютого Ужгород зустрічав красунь-гімнасток з усієї України на Кубку з художньої гімнастики.
У змаганнях взяли участь більше ста учасниць, які виступали за програмою майстрів спорту. Дівчата змагались в двох категоріях: особистій першості та групових вправах.
В індивідуальних вправах перемогу здобула Ганна Різатдінова. Нині гімнастка тренується в школі Дерюгіних, під керівництвом головних тренерів України – Альбіни Миколаївни та Ірини Іванівни. Анна вже впродовж декількох років є найкращою гімнасткою країни, неодноразовою призеркою чемпіонатів світу та Європи, а також учасницею Олімпійських ігор.
У групових вправах брали участь 18 команд з різних областей України. Команду Чернігівської області представляли гімнастки школи вищої спортивної майстерності: майстри спорту - Юлія Степаненко, Аліна Король; кандидати в майстри спорту - Юлія Дубіна, Діана Спешилова та Дар’я Фурман. Добре виконавши вправу зі стрічками, гімнастки потрапили до фіналу, де змагалися з найсильнішими командами всієї України. За результатами Кубку чернігівська команда посіла шосте місце.
За свої успіхи дівчата завдячують головному тренеру області – Юлії Бориско, яка щодня протягом багатьох років плідно працює з гімнастками, та Ользі Багінській - тренеру групи спортивно-педагогічного удосконалення ЧНПУ імені Шевченка, кандидату педагогічних наук, доценту.
На Кубку України за програмою майстрів спорту дебютувала Марина Петроченко, вихованка ДЮСШ «Чернігів», а нині - школи Дерюгіних. Продемонструвавши суддям та глядачам високу майстерність Марина у складі команди міста Києва стала призеркою Кубку України у командній першості.
Вітаємо наших дівчат із вдалими виступами та зичимо їм нових спортивних звершень!

За інформацією ДЮСШ "Чернігів"



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1035 | Теги: гімнастика, спорт, ужгород, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar