реклама партнерів:
Головна » 2023 » Листопад » 7 » Головна стаття витрат і пріоритет бюджету Чернігова-2024 — ЗСУ та допомога військовим
21:44
Головна стаття витрат і пріоритет бюджету Чернігова-2024 — ЗСУ та допомога військовим
Головна стаття витрат і пріоритет бюджету Чернігова-2024 — ЗСУ та допомога військовим Про це повідомив в.о. міського голови Олександр Ломако сьогодні, сьомого листопада, під час загальноміської щотижневої наради. Триває робота над проєктом головного фінансового документа міста на наступний рік, в якому майже 400 млн грн передбачено на напрямок підтримки ЗСУ та військових, говорить Ломако.

А саме, 382,4 млн грн з 862 млн бюджету розвитку міста спрямують саме на цей напрямок. З них:
160 млн — пряма допомога військовим частинам;
105,4 млн — на придбання техніки та всього необхідного, згідно із запитами військових із подальшою передачею на частини;
97 млн грн — покращення напрямку реабілітації Захисників та Захисниць (ремонт відділень реабілітації в міських лікарнях, придбання спеціального медобладнання);
20 млн грн — на матеріальну допомогу членам сімей загиблих (померлих) захисників і захисниць України.

Крім того, під час розподілу залишків бюджету-2023 буде можливість виділити ще мінімум 100 млн на допомогу за цими напрямками, говорить Олександр Ломако.

— Таким чином півмільярда гривень з бюджету Чернігова в наступному році піде на підтримку військових. Це головний пріоритет. Решту грошей розподілятимемо між відбудовою, підтримкою інфраструктури, соціальними питаннями та утриманням міста. По цим всім напрямкам ми суттєво скоротили всі витрати в сторону збільшення підтримки ЗСУ. Розуміємо, що 2024 рік буде складним, але наша спільна головна мета — це Перемога України. Маємо робити все для її наближення, — пояснює в.о. міського голови.

Джерело: пресслужба Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1964 | Теги: міськрада, ЗСУ, Чернігів, бюджет | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar