реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 9 » Іннесу Вачнадзе пропонують увіковічнити у вигляді бронзової скульптури
07:54
Іннесу Вачнадзе пропонують увіковічнити у вигляді бронзової скульптури
Іннесу Вачнадзе пропонують увіковічнити у вигляді бронзової скульптури Активну чернігівку - відому громадську діячку, просвітянку, заслужену вчительку України Іннесу Вачнадзе пропонують увіковічнити у вигляді бронзової скульптури в одному з парків Чернігова.

З такою пропозицією звернулась до усіх небайдужих мешканців міста громадська активістка Оксана Тунік-Фріз на сторінці «Черниговский Кисель» у мережі Facebook.

«Чернігів, давайте обговоримо. Останнім часом у місті відбувається багато оновлень. Змінюються сквери, парки і пляжі. Квітники милують око і парки оновлюються. Ми сперечаємося про меморіали, шукаємо інші причини для спорів. Давайте подумаємо, що ми залишимо в цьому місті про себе. Не знаю як Ви, а я асоціюю центр міста Чернігова з особою колоритної мешканки Інесси Вачнадзе. Пані в капелюшку для мене, в якомусь сенсі, символ Чернігова. Маю багато особистих добрих історій з цією яскравою жінкою. І мені її дуже не вистачає в місті сьогодні. Я була б втішена, якби в Чернігові з'явилася акуратна бронзова паркова скульптура Пані в капелюшку. Я б мала що розказати про цю жінку дітям і друзям з інших міст. Ну і мені здається, в Чернігові стало б затишніше. Буде цікава Ваша думка», - пише Оксана Тунік- Фриз.



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 775 | Теги: Іннеса Вачнадзе, Чернігів, скульптура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar