реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 3 » Як цього року Чернігівщина відзначатиме головні державні свята
14:23
Як цього року Чернігівщина відзначатиме головні державні свята
Як цього року Чернігівщина відзначатиме головні державні свята Головною локацією відзначення Дня Державного Прапора можуть стати Крути, а основні заходи з нагоди Дня Незалежності мають пройти в обласному центрі.

День Державного Прапора – 23 серпня і День Незалежності – 24 серпня. Головні державні свята. Цього року столицею відзначення Дня Прапора можуть стати Крути. 2017-й – рік сторіччя Української Революції. А що як не Крути уособлює боротьбу за Незалежність?

Втім, розглядають й інші варіанти, зокрема, Батурин і Чернігів, бо можуть виникнути проблеми з фінансуванням акції в Крутах.

Щодо Дня Незалежності, то однозначно центром урочистостей буде Чернігів. Офіційні заходи відбудуться біля Катерининського храму: будуть покладені квіти до пам’ятного знака борцям за волю і незалежність України, відбудеться на відкритій сцені невеличкий концерт.

Центром неофіційного відзначення свята має стати міський парк культури і відпочинку. Мерія готує на вечір 24-го велику програму.

І вже обов’язковим для Чернігова атрибутом відзначення Дня Незалежності є фестиваль національних культур «Поліське коло». З 12-ї години він знову-таки проходитиме в міськсаду.

Загальний старт відзначенню державних свят на Чернігівщині традиційно має дати фестиваль «Київська Русь». За планами, від відкриється 19-го серпня в Любечі.

Відео Сівер-центр





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 722 | Теги: Чернігівщина, День незалежності України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar