реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Як реанімувати транспортну систему думатимуть у Чернігові?
19:38
Як реанімувати транспортну систему думатимуть у Чернігові?
Як реанімувати транспортну систему думатимуть у Чернігові? Команда «Демократичного Альянсу» запрошує всіх бажаючих взяти участь у «неформальному» круглому столі «Реанімація транспортної системи у м. Чернігові», який відбудеться у четвер, 19 лютого 2015 року о 16.00 у приміщенні Чернігівського дискусійного клубу «Експертна думка» (вул. Полуботка, 6-А). Під час заходу буде створено ініціативну робочу групу, яка розгляне проблеми транспортної системи та запропонує напрями подальшого реформування транспортної галузі у м. Чернігові, в тому числі й тролейбусної системи.
Мета заходу: напрацювання ідей реформування і подальшого розвитку транспортної системи у Чернігові. Це буде неформальне обговорення з метою створення робочої групи, яка працюватиме в напрямку реформування транспортної системи. Тому запрошуємо всіх, кому цікаве дане питання та має бажання долучитися до роботи над реформами в транспортній сфері.
До участі у роботі круглого столу запрошуються: чернігівці, які цікавляться даним питанням і які мають вже ідеї щодо реформування транспортної системи у місті Чернігові. Тому запрошуємо всіх, кому цікаве дане питання на захід з подальшою співпрацею.
Напрацьовані ідеї круглого столу будуть підготовленні до публічного заходу з метою презентації запропонованого реформування для громадськості та керівників міста.

Контактна особа: Романова Тетяна (097) 606-70-96



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 934 | Теги: транспорт, тролейбус, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar