реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 6 » Яким Ви бачите майбутнє Алеї Героїв у м. Чернігові?
07:28
Яким Ви бачите майбутнє Алеї Героїв у м. Чернігові?
Яким Ви бачите майбутнє Алеї Героїв у м. Чернігові? На офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради відкрито рубрику "Опитування".
За словами заступника міського голови – керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова, створений у 2005 році сайт постійно розвивається та вдосконалюється. "Окремі зауваження нам висловлюють представники громадських організацій за результатами проведених досліджень сайтів офіційних установ. Більшість пропозицій ми намагаємося врахувати", - зазначив він, інформує відділ зв’язків з громадськістю міської ради.
До речі, за показником відвідуваності офіційний веб-портал Чернігівської міської ради кілька років поспіль тримається в лідерах серед офіційних сайтів органів влади України.
С.Віхров пояснив, що опитування дозволять оперативно вивчати громадську думку з актуальних питань життєдіяльності міста та, відповідно, враховувати її в роботі. Наразі планується, що кожен бажаючий зможе взяти участь у опитуванні і проголосувати, але не більше одного разу з одного комп’ютера. Триватиме опитування не більше місяця.
Першою для висловлення думок запропонована тема про майбутнє Алеї Героїв у Чернігові.
Проголосувати можна тут



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1002 | Теги: Алея героїв, музей, Чернігів, ОПИТУВАННЯ | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar