реклама партнерів:
Головна » 2019 » Вересень » 27 » Керівники області привітали працівників туристичної галузі Чернігівщини
21:57
Керівники області привітали працівників туристичної галузі Чернігівщини
Керівники області привітали працівників туристичної галузі Чернігівщини Сьогодні з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні в облдержадміністрації відбулося урочисте зібрання.

Кращих працівників туристичної галузі області привітали голова обласної ради Ігор Вдовенко, в.о. голови облдержадміністрації Наталія Романова та директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Олександр Левочко.

Звертаючись до учасників зустрічі, Ігор Вдовенко зауважив, що древня і мальовнича Чернігово-Сіверська земля, з поєднанням вигідного географічного розташування, історичною і культурною спадщиною та унікальною природою, має потужний туристично-рекреаційний потенціал. За словами промовця, від туризму, в значній мірі, залежить стан економіки, зокрема, наповнення місцевих бюджетів області, а також розвиток таких галузей, як: транспорт, зв'язок, торгівля, будівництво, сільське господарство, виробництво товарів народного споживання. Керівник висловив переконання, що популяризація можливостей Чернігівщини, зміцнення зв'язків між регіонами та іншими країнами в галузі туризму, надання широкого спектру якісних послуг - під силу таким фахівцями, які були присутні на сьогоднішній зустрічі та побажав їм подальшої плідної роботи, наснаги і успіхів у всіх добрих справах та починаннях.

У своєму виступі в.о. голови облдержадміністрації Наталія Романова, зазначила, що область щороку відвідує близько 1 мільйона туристів. І цей показник має тенденцію до збільшення, що свідчить про позитивні результати роботи туристичної сфери Придесення.

У своїх виступах керівники наголошували, що Чернігівщина має бути однією з кращих туристичних перлин не лише України, адже тут є значний потенціал, безцінна культурна спадщина і фахівці, які заслуговують на повагу, яких і нагородили сьогодні відзнаками обласної ради, обласної державної адміністрації та профільного департаменту ОДА.

Джерело: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Фото Сергія Чернякова















Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 648 | Теги: грамоти, день туризму, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar