реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 13 » Хочете рибалити без проблем – почитайте довідник
17:00
Хочете рибалити без проблем – почитайте довідник
Хочете рибалити без проблем – почитайте довідник Чернігівський рибоохоронний патруль проводить інформаційно-роз’яснювальні заходи та поширює «Довідник рибалки» серед рибалок-любителів.



Працівники Чернігівського рибоохоронного патруля під час здійснення рибоохоронних рейдів постійно спілкуються з рибалками любителями. Адже робота патрульного полягає не тільки в тому, щоб затримати і притягти до відповідальності порушника, а й в тому, щоб попередити можливі правопорушення на водоймах.

Під час рибоохоронних заходів у рибалок виникало багато питань. Зокрема, про заборонені та дозволені знаряддя лову, про місця де можна ловити рибу під час заборон, про кількість і розмір дозволеної для вилову риби, про відповідальність за порушення правил рибальства тощо.

У рамках рибоохоронних рейдів патрульні проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо загальних правил любительського рибальства та поширювали довідник для рибалок-любителів. Онлайн версія довідника у Чернігівській області доступна за посиланням.

— У довіднику рибалки можуть прочитати перелік законодавчих документів, що регламентують любительське та спортивне рибальство, перелік заборонених ділянок для здійснення вилову на водоймах Чернігівщини, розміри риб, дозволені до вилову рибалкам, про відповідальність за вчинення правопорушень, такси для обчислення розміру відшкодування шкоди, розміри компенсації за вилов риби, що занесена до Червоної книги України, — зазначив керівник Чернігівського рибоохоронного патруля Микола Каленюк.

Крім того, патрульні наголошували, що в довіднику зазначені номери телефонів «гарячої» лінії Чернігівського рибоохоронного патруля: 099-112-13-44, (0462) 937-557 та всеукраїнський безкоштовний номер «гарячої» лінії 0-800-50-52-50. За вказаними номерами можна цілодобово звертатись при виявленні правопорушення як на водоймах, так і на ринках області.

Чернігівський рибоохоронний патруль повідомляє, що всім бажаючим довідник можна отримати в Управлінні за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 69.

Нагадаємо, у жовтні 2017 році за ініціативи Держрибагентства та підтримки Європейського Союзу через проект «Підтримка реалізації сільськогосподарської та харчової політики (SAFPI)» вийшов перший в Україні "Довідник рибалки" з детальним роз’ясненням Правил любительського та спортивного рибальства.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 950 | Теги: Чернігівщина, рибоохорона, риболовля | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar