реклама партнерів:
Головна » 2018 » Січень » 15 » Компромісне рішення щодо навчання учнів Чернігівської школи № 10
15:17
Компромісне рішення щодо навчання учнів Чернігівської школи № 10
Компромісне рішення щодо навчання учнів Чернігівської школи № 10 12 січня в Чернігівській міській раді відбулася робоча нарада Управління освіти, педагогічного колективу школи № 10 та представників батьківської спільноти цієї школи. На цій нараді з ними спілкувався і Чернігівський міський голова.

Учасники зустрічі прийняли спільне компромісне рішення щодо організації навчання учнів школи №10. Відповідно до нього, вони у зв’язку з надзвичайною ситуацією зараз матимуть додаткові 2-тижневі канікули. У цей час профільне управління міської ради замовляє додаткове дослідження будівлі будівлі та просить експертну установу, зважаючи на виключні обставини, максимально прискорити надання висновку. Після одержання цього висновку буде прийняте остаточне рішення. Батьки учнів школи обіцяють сприйняти цей висновок і прийняте після цього рішення з розумінням, яким би воно не стало.

Як вже повідомлялося раніше, після одержання офіційного технічного висновку НДІ «Чернігівцивільпроектреконструкція», де сказано про аварійність частини будівлі цієї школи (а саме прибудови), проводити навчання дітей у цьому приміщенні протиправно. Відповідно до цього висновку, прибудова має бути демонтована. Будь-які процеси з прибудовою можуть викликати небезпечні наслідки і для основної будівлі, тому і в ній на цей час – до закінчення будівельних робіт - учнів залишати не можна.

У той же час, згідно з роз'ясненням управління освіти, школа в будь-якому разі залишається тою ж школою № 10 юридично та організаційно, у якому би приміщенні в кінці кінців не довелося тимчасово навчатися. Класи, вчителі, адміністрація, класні журнали з оцінками залишаться тими ж.

За матеріалами прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 626 | Теги: ремонт, Чернігів, школа 10 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar