реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 7 » Конкурс на ескізну пропозицію зображень барельєфів на Болдиній горі не відбувся
20:26
Конкурс на ескізну пропозицію зображень барельєфів на Болдиній горі не відбувся
Конкурс на ескізну пропозицію зображень барельєфів на Болдиній горі не відбувся Відкритий архітектурний конкурс на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата (на Болдиній горі) визнано таким, що не відбувся, інформує прес-служба Чернігівської міської ради.

Таке рішення прийняло журі конкурсу сьогодні на своєму засіданні у Чернігівській міській раді. Члени журі мотивували своє рішення тим, що для участі у конкурсі було подано лише дві пропозиції. Втім, відповідно до Положення, конкурс вважається таким, що відбувся, якщо на нього подано не менше трьох ескізних пропозицій.

Рішення про оголошення повторного відкритого конкурсу на кращу ескізну пропозицію зображень барельєфів замість демонтованих з двох стел у складі пам’ятки історії місцевого значення – Меморіального комплексу Слави воїнів, партизанів та підпільників та могили невідомого солдата було прийняте виконавчим комітетом міської ради 6 квітня 2017 року.

Про подальші кроки міста для обрання зображень і виготовлення барельєфів замість демонтованих на Меморіальному комплексу Слави буде повідомлятися додатково.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 696 | Теги: Конкурс, барельєфи, Болдина гора | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar