13:44 Корюківський піцайло - колишній безробітний | |
Вважається, що слово pizza походить від слів piatto (по-італійськи тарілка) та piazza (площа). Заклади, котрі спеціалізуються на приготуванні піци, називають піцеріями, а кухаря, який її готує, – піцайоло. Віднедавна піцайоло з’явився і в Корюківці. Це 28- річний Андрій Барабаш. Народився у Корюківці, навчався в гімназії, закінчив Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут». У Харкові одружився і деякий час працював. Питання про переїзд постало одночасно з політичними негараздами в країні. Родина стояла перед вибором, куди податися: в Артемівськ, на батьківщину дружини, де неподалік – воєнні дії, чи в Корюківку, де не було роботи за спеціальністю. Зрештою, обрали все ж таки батьківщину Андрія. За допомогою в пошуку роботи молодий чоловік звернувся до районного центру зайнятості. Там і підкинули йому ідею зайнятися бізнесом, пообіцявши для старту виплатити всю суму допомоги по безробіттю одноразово, а також навчання азам підприємництва на цільових курсах. Спочатку молодий чоловік виготовляв і продавав піцу, а згодом освоїв технологію виготовлення ще й суші. Каже, що ця справа прийшлася йому до душі, отож із задоволенням приймає замовлення. Дружина поки перебуває у декретній відпустці, отож уся відповідальність за забезпечення родини лежить на плечах чоловіка. Та він і не заперечує, бо переконаний, що саме так має бути. Cвітлана Шеремет | |
|
|
Всього коментарів: 0 | |