реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 28 » Мати Василя Прохорського прибрала сміттєзвалище на вулиці, яка носить ім'я сина
13:30
Мати Василя Прохорського прибрала сміттєзвалище на вулиці, яка носить ім'я сина
Мати Василя Прохорського прибрала сміттєзвалище на вулиці, яка носить ім'я сина Мати загиблого Героя Майдану Василя Прохорського присвятила літо наведенню ладу на вулиці, названій на честь її сина. Заради цього вона закинула роботи на власному городі та витратила на благоустрій свою скромну пенсію.

Світлана Діденко вирішила перетворити сміттєзвалище на вулиці, яка носить ім'я її сина, на квітник і гай. "Було дуже багато сміття. Особливо тут, де я зараз стою, і де зараз ось квітнуть айстри", - зізналася мама героя України. Вона закупила тисячу тюльпанів, айстр, декоративні соняшники і троянди – на саджанці витратила всю пенсію. Звалище розчищала сантиметр за сантиметром – і замість сміття та бур'янів у людський зріст виникли лавочка і дві каплички.

Допомоги жінка не чекала, бо в Щучій Греблі проживає до двох сотень людей, і здебільшого це пенсіонери. Вулиця Василя Прохорського центральна, але на ній лише 17 жилих хат. Односельці роботі Світлани дивуються. "Дуже великий смітник, тут вона стільки праці вклала, все своїм трудом, квіти покупала, поливає усе тепер, доглядає. Бачите, як красиво зробила? Тому що робить заради свого сина", - кажуть місцеві жителі. "Коли я займаюсь із квітами, біль мій стає тупішим. Я знаю, він дивиться на мене і пишається мною, так як я пишаюсь ним", - зізнається сама Світлана Діденко.

Сюжет ТСН, джерело: ПіК





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 717 | Теги: сміттєзвалище, Василь Прохорський, вулиця | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar