реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 21 » Меморіал Захисникам України: триває процес написання технічного завдання
09:21
Меморіал Захисникам України: триває процес написання технічного завдання
Меморіал Захисникам України: триває процес написання технічного завдання Меморіал Захисникам України має бути величним, світлим, достойним, викликати почуття патріотизму та гордості за героїв, які віддали своє життя за незалежність України.
Такі думки висловлювались вчора на робочій нараді з написання технічного завдання на конкурс щодо спорудження Меморіалу Захисникам України на площі Героїв Небесної Сотні у Чернігові.

Участь у робочій нараді взяли представники структурних підрозділів та депутати міської ради, громадській активісти, батьки загиблих воїнів АТО. Напередодні була анонсована тема наради: «Дивлюся на Меморіал Захисникам України очима…» та запрошені до обговорення всі небайдужі чернігівці для висловлення своїх побажань: що хочуть бачити - родина загиблого, військовий, побратим, волонтер, медик, дитина, підліток, молодята, літня людина.

Коментуючи підготовчу роботу з написання технічного завдання для оголошення конкурсу, начальник управління архітектури та містобудування міської ради Сергій Калюжний сказав: «Ця територія відкрита для обговорення та висловлення своїх думок і зауважень. Ми прислухаємося до кожного. На підставі наданих пропозицій буде сформована єдина концепція, а художній стиль та виконання – це справа фахівців».

Наступна робоча нарада з написання технічного завдання відбудеться 27 липня о 16.00 у Чернігівській міській раді.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 795 | Теги: Меморіал захисникам України, Чернігів, Небесна сотня | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar