реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 11 » Міліція Чернігова навчає молодь безпеці в інтернет-просторі
13:22
Міліція Чернігова навчає молодь безпеці в інтернет-просторі
Міліція Чернігова навчає молодь безпеці в інтернет-просторі Співробітники відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Чернігівській області в приміщенні Інтернет-центру Чернігівської обласної бібліотеки ім. В.Г.Короленко роз’яснили молодим користувачам всесвітньої мережі, як вберегтися від шахрайства в Інтернет-просторі, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Співробітники ВБК УМВС розповіли про ті небезпеки, які підстерігають необізнаних Інтернет-користувачів у всесвітній мережі, назвали основні способи, як уникнути цих небезпек. Особлива увага співробітниками міліції була приділена Інтернет-шахрайствам, які на сьогоднішній день є дуже поширеним явищем. Поряд з видами злочинів такої категорії, оперативники відділу повідомили підліткам і правила, як не стати жертвою Інтернет-шахраїв.
Також на зустрічі з підлітками співробітники роз’яснили про інші загрози, які несе в собі всесвітня мережа. Інтернет-залежність – це не менш серйозна проблема ніж Інтернет-шахрайство. Наводились найбільш небезпечні види Інтернет-залежності та способи їх уникнення. Також правоохоронцями акцентовано увагу на окремих аспектах конфіденційності під час користування Інтернет-ресурсами та правилах безпеки для запобігання неприємностям.
На сам кінець, правоохоронці висловили сподівання, що ця зустріч не пройшла даремно і набутий тут досвід допоможе молоді правильно зорієнтуватися в Інтернет-просторі та убезпечити себе від тих загроз, які він в собі несе. А також, вже спільно з працівником бібліотеки, вони закликали молодь активніше долучатися до користування фондами і можливостями бібліотеки для підняття свого освітньо-культурного та загально-інтелектуального рівня.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1074 | Теги: міліція, молодь, Чернігів, інтернет | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar