реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 27 » Міліція Чернігова знайшла пам'ятник Леніну. Фото
19:07
Міліція Чернігова знайшла пам'ятник Леніну. Фото
Міліція Чернігова знайшла пам'ятник Леніну. Фото У Чернігові триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) за фактом викрадення з території колишнього комунального підприємства фрагментів пам’ятника Леніну, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області.
Як повідомив начальник Чернігівського міського відділу внутрішніх справ полковник міліції Володимир Рапута, 21 травня минулого року до чергової частини надійшло звернення начальника управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради, що напередодні увечері невстановлені особи завантажили на автомобіль та вивезли в невідомому напрямку фрагмент пам’ятника Володимиру Ульянову (Леніну), який зберігався на території колишнього комунального підприємства «Міське шляхове управління» Чернігівської міськради.
Згідно з довідкою управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради балансова вартість пам’ятника становить 45746 гривень.
30 травня слідчим відділом Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ було відкрите кримінальне провадження за фактом викрадення майна за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).
В ході досудового розслідування були опитані свідки та очевидці даного кримінального правопорушення, які надавали суперечливу інформацію про дану подію. Всі отримані свідчення ретельно перевіряються працівниками міськвідділу.
Володимир Рапута також поінформував, що в ході досудового розслідування правоохоронцями були опитані і представники громадської організації, які не лише не заперечували факт вивезення ними фрагментів пам’ятника, а й мотивували свої дії волевиявленням усієї громади Чернігова.
В подальшому 24 лютого 2015 року представники громадської організації надали слідству 52 фрагменти пам’ятника Володимиру Ульянову (Леніну) вагою в 2571 кілограм.
На даний час триває досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).





Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 989 | Теги: Ленін, слідство, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar