реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 28 » Міліція проводить перевірку за фактом групового отруєння дітей
10:31
Міліція проводить перевірку за фактом групового отруєння дітей
Міліція проводить перевірку за фактом групового отруєння дітей Вчора, 27 лютого, до приймального відділення Варвинської районної лікарні з місцевої загальноосвітньої школи було доставлено восьмеро учнів восьмого класу з діагнозом отруєння невідомою речовиною, інформує УМВС України в Чернігівській області
Як повідомив начальник Варвинського райвідділу УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Сергій Кагітін інформація про отруєння надійшла з лікарні до райвідділу пізно в вечері 27 лютого На місце пригоди виїхало керівництво та слідчо-оперативна група райвідділу. Інформація про дану подію була внесена до журналу єдиного обліку.
В ході проведення перевірки — опитування потерпілих, свідків пригоди та медпрацівників було з’ясовано, що неповнолітні вжили речовину, за ознаками схожу на мідний купорос, пакетик з яким принесла до школи учениця цього ж класу для проведення дослідів на уроці хімії. Двоє школярів навіть спробували невідому речовину на смак, інші – лише понюхали. З часом саме двом дітям, з тих хто контактував з речовинною, стало зле і вони, хвилюючись за своє здоров’я, звернулися до лікарні. Через деякий час було госпіталізовано і решту дітей, які мали контакт з імовірним мідним купоросом.
На даний час речовину вилучено та відправлено на дослідження. Стан здоров’я підлітків задовільний. Працівники Варвиського райвідділу міліції проводять подальшу перевірку.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1148 | Теги: діти, Варва, отруєння | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar