реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 14 » Міліціонери зведеного загону Чернігівщини повернулися з Донбасу
19:29
Міліціонери зведеного загону Чернігівщини повернулися з Донбасу
Міліціонери зведеного загону Чернігівщини повернулися з Донбасу Зведений загін УМВС України в Чернігівській області, який виконував завдання в зоні проведення антитерористичної операції, повернувся додому, інформує прес-служба УМВС України в Чернігівській області

Пізно увечері до УМВС в Чернігівській області аби зустріти побратимів прийшли родичі, друзі й товариші по службі. Від імені керівництва Управління МВС привітати бійців із успішним виконанням завдань в зоні АТО та благополучним поверненням додому прийшов начальник управління кадрового забезпечення УМВС підполковник міліції Костянтин Фещенко.

Командир зведеного загону УМВС в Чернігівській області майор міліції Олександр Бредюк доповів про виконання завдань з охорони стратегічних об’єктів, службу на блокпостах і проведення зачисток в зоні відповідальності.

Як розповів журналістам боєць зведеного загону Анатолій Кисловець, підрозділ забезпечував контрольно-пропускний режим на в’їзді до Слов’янська, здійснював ретельну перевірку транспорту на предмет виявлення зброї, наркотиків та сепаратистів. Чернігівці активно співпрацювали з місцевою міліцією та працівниками СБУ.

У посиленому режимі наші земляки несли службу в День Незалежності України. Завдяки чітко спланованим і проведеним оперативно-профілактичним заходам та сумлінному виконанню службових обов’язків свято пройшло без порушень та провокацій. Обстановка в самому місті та околицях спокійна, йде звичайне мирне життя.

Зараз на бійців чекає десятиденна відпустка аби набратися сил і повернутися до звичної повсякденної роботи.



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 984 | Теги: Донбас, Чернігівщина, мілція | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar