реклама партнерів:
Головна » 2017 » Серпень » 15 » Музейне питання в Прилуках (відео)
07:19
Музейне питання в Прилуках (відео)
Музейне питання в Прилуках (відео) У зв’язку з реконструкцією експозиції Прилуцького краєзнавчого музею ім. В. Маслова, яку планується здійснити найближчим часом, до мене звернулася краєзнавець Олена Клочко з проханням вплинути на ситуацію, що складається в музеї. Зокрема, Олену Олександрівну непокоять наміри музейних працівників перемістити шафу, яка належала родині засновника музею В. Маслова, із зали №4 в музейні фонди – оскільки має побоювання, що цей експонат може бути зіпсований через неналежні умови зберігання.
Я направив депутатське звернення на ім’я міського голови м. Прилуки з проханням призупинити реконструкцію до остаточного вирішення спірного питання. 11 серпня був запрошений на засідання постійної депутатської комісії з питань освіти, медицини, молоді, культури, фізкультури, спорту та соціального захисту населення. Обговорили звернення за участю Олени Клочко, депутатів, заступника міського голови Тетяни Фесенко та музейних працівників.
Комісія підтримала позицію адміністрації музею щодо розширення експозиції, в той же час науковими співробітниками краєзнавчого музею були надані гарантії, що шафа, яка являє собою історичну цінність, буде відремонтована та зберігатиметься в належних умовах.

Артем Рожко, priluki.city
Сюжет: ТК ПРИЛУКИ






Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 837 | Теги: Прилуки, краєзнавчий музей | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar