реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 8 » На 16 лютого призначена позачергова сесія Чернігівської міської ради
19:24
На 16 лютого призначена позачергова сесія Чернігівської міської ради
На 16 лютого призначена позачергова сесія Чернігівської міської ради Відповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження «Про скликання сорок восьмої (позачергової) сесії Чернігівської міської ради шостого скликання», інформує організаційний відділ міської ради.
Пленарне засідання розпочнеться 16 лютого 2015 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).
На розгляд сесії вносяться питання:
1. Про Заяву Чернігівської міської ради на підтримку Звернення Верховної Ради України до ООН та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою-агресором, а так звані «ДНР» і «ЛНР» – терористичними організаціями.
2. Про найменування площі міста.

За інформацією сайту «Високий Вал», 3 лютого фракція «Батьківщина» зареєструвала проект рішення «Про Заяву Чернігівської міської ради про підтримку звернення Верховної ради до ООН та інших міжнародних інституцій про визнання Російської Федерації державою агресором, а так звані ДНР і ЛНР – терористичними організаціями».
За словами голови фракції Владислава Кухаря, заяву пропонується направити колегам в міста-побратими Чернігова, зокрема в Брянськ (РФ), Габрово (Республіка Болгарія), Гомель (Республіка Білорусь), Градець Кралове (Чеська Республіка), Меммінген (ФРН), Митіщі (РФ), Петах Тіква (Ізраїль), Прілеп (Республіка Македонія), Псков (РФ), Огре (Латвійська Республіка), Ростов (РФ), Тарнобжег (Республіка Польща).
Водночас він повідомив, що другим питанням пропонується розглянути найменування площі міста імені Героїв Небесної Сотні, з цією ініціативою активно виступає громадськість міста.

Як повідомлялося, з метою вшанування загиблих Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої держави в грудні 2013 – лютому 2014 рр. на Майдані в столиці України, до Чернігівської міської ради звернулися представники громадських організацій із пропозицією назвати в Чернігові частину скверу на перетині проспектів Миру та Перемоги, що навпроти готельного комплексу «Україна», площею Небесної сотні.





Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1491 | Теги: Чернігівська міськрада, агресія Росії, Небесна сотня | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar