реклама партнерів:
Головна » 2015 » Вересень » 15 » На Чернігівщині «Батьківщина» під контролем комуністів?
22:28
На Чернігівщині «Батьківщина» під контролем комуністів?
На Чернігівщині «Батьківщина» під контролем комуністів? Неймовірно, але факт: під контролем комуністів знаходиться місцева організація політичної партії «Батьківщина» у місті Сновськ, який поки що у Чернігівській області носить назву Щорса.
З новини під назвою «Щорс – герой? Чому «Батьківщина» у Щорсі проти перейменування міста?» (https://www.youtube.com/watch?v=sY1mtPhFIAc), яку підготувала журналіст телеканалу «1+1» для чернігівського телеканалу «Дитинець» ми взнали, що ініціатором та організатором спротиву перейменування назви міста відповідно вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» є організація політичної партії «Батьківщина».
З місцевих джерел ми дізналися, що її актив на чолі із «ярим комуністом» Григорієм Скиданом, провели велику підготовчу роботу, випустили листівку проти перейменування міста, виправдовували антиукраїнську діяльність Миколи Щорса, агітували. Тобто вони готуються до виборів…
Вінцем таких зусиль стало звернення до керівництва держави щодо виключення міста Щорс Чернігівської області з переліку населених пунктів України на перейменування прийняте 4 вересня на сесії Щорської райради. Звичайно, що комуністи і регіонали одностайно підтримали ініціаторів.
Місцевим партійцям «Батьківщини» байдуже, що відповідно історичних фактів та роз’яснень Українського інституту національної пам’яті, Микола Щорс на чолі полку, а потім і цілої дивізії Червоної армії радянської Росії воював проти армії Української Народної Республіки, тобто української держави! Їм не цікаво, що підлеглі цього командира вбивали українських військовополонених, брали участь у червоному терорі.
Нам незрозуміло, чому так діє парторганізація політичної партії «Батьківщина»? Адже, завдяки народним депутатам України цієї партії Верховною Радою був прийнятий пакет законів із декомунізації, зокрема й закон «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
Важливо з’ясувати що це означає: нетиповий антиукраїнський вибрик Щорського осередку партії «Батьківщина» чи зміна політичного курсу цієї політичної сили?

Редакція веб-сайту «Чернігівський формат».



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1344 | Теги: Чернігівщина, Григорій Скидан, Сновськ, Щорс | Рейтинг: 5.0/2
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar